in

De insectenverdelger wilde me 200 piek rekenen om van de mieren af te komen. Toen liet een vriend me een truc zien, die maar 2 euro kost

Mieren kunnen echt een probleem vormen in een huishouden. Ze zijn klein, moeilijk te vangen en niemand wil een mier oprapen! En hoe je je keuken of badkamer ook verzegeld, ze vinden altijd wel een manier om binnen te geraken. Hoe ze dat doen, zal niemand ooit weten. Maar van zodra je iets zoets vergeet op te ruimen, zie je deze ongewenste gasten vrijwel uit het niets opduiken.

Hieronder delen we een eenvoudige trucje om voorgoed komaf te maken met mieren, en er komen geen chemicaliën aan te pas en het werkt echt. Het enige wat je voor deze methode nodig hebt, zijn enkele gebruikelijke huishoudartikelen:

Lees ook  Paraplu's gereed! Mama kan melk spuiten alsof ze een koe is!

1 kopje warm water
½ kopje suiker
2 eetlepels borax
Borax is een 100% natuurlijk product dat uitermate effectief is in de strijd tegen mieren. Om het te doen werken, meng je alle ingrediënten samen. Vervolgens dompel je watjes in het mengsel. ’s Avonds leg je de watjes op de plaatsen waar je doorgaans mieren ziet.

Lees ook  Buurjongen gooit 7-jarige onder de nagellakremover en steekt hem in brand

De suiker trekt de mieren aan en ze zullen hun vriendjes roepen. Ze zullen een ketting vormen om het lekkers terug naar hun nest te brengen. Maar weten deze mieren veel dat de suiker aangetast is met het giftige borax. Als ze het zoets willen, zullen ze de borax erbij moeten nemen. En als ze dat doen, wordt de kolonie van binnenuit uitgeroeid.

DEEL deze tip met iedereen die je kent!

De familie is op bezoek bij de pasgeboren baby. Maar kijk dan welke verrassing de ouders voor hen in petto hebben!

Deze vrouw is helemaal overstuur tijdens show van Paul de Leeuw. Wat hij dan doet is wondermooi!