in

De hond leidt de vrouw naar een verlaten huis. Ze tilt de vloerplanken op en hapt naar adem.

De Amerikaanse Krystle Woodard leidt de dierenwelzijnsorganisatie Pinky Paws ResQ, die zich voornamelijk om honden in nood bekommert. De dierenliefhebster had gehoord over een dakloze, zwangere hond die gedumpt werd en sedertdien in de buurt ronddwaalde. Het duurt een tijdje voor Krystle erin slaagt om haar vertrouwen te winnen, maar uiteindelijk kan ze de hond meenemen naar haar domein. Het dier genaamd Betty Boop probeert echter meermaals te ontsnappen. De dierenarts bevestigt wat Krystle al vermoedde: de hond was korte tijd geleden bevallen. De jonge vrouw liet op haar mobiele telefoon het geluid van piepende puppy’s aan Betty horen. En zo leidde de hondenmoeder Krystle naar een verlaten boerderij.

Lees ook  Groep strandgangers wordt getrakteerd op een uniek bezoekje. En alles wordt op – virale – video vastgelegd

Verstopt onder enkele planken krioelden de puppy’s van Betty Boop, wel 10 hondjes in totaal! Krystle en de andere helpers brengen Betty en haar baby’s naar huis, waar ze zich verder over het gezinnetje zouden ontfermen.

Alle puppy’s waren in goede gezondheid en als ze oud genoeg zijn zullen ze een nieuwe thuis krijgen. Wie kan deze trouwe hondenogen weerstaan?

Lees ook  Buurtbewoners vinden 'zorgvuldig afgesneden' kattenkop op straat in Venlo

DEEL dit verhaal over moederinstinct met je vrienden!

Rouwende moeder ziet 30 struise bikers op de begrafenis van haar zoon. Wat er vervolgens gebeurt, is ronduit verbluffend!

Iedereen kijkt deze man in de kleedkamer stomverbaasd aan. Maar wat hij op het einde zegt, doet iedereen over de grond rollen van het lachen!