in

De hond blaft “te veel”, daarom doet de eigenaar ketting om zijn snuit

Dierenmishandeling komt nog altijd onverklaarbaar frequent voor. Harteloze mensen laten hun honden lijden zonder enige terughoudendheid en zonder hen de nodige zorg te geven.

Hoe dit mogelijk is, is nog steeds een mysterie, maar gelukkig zijn de controles en wetten die dit ernstige gebrek aan menselijkheid bestraffen de laatste jaren verhoogd.

Het nieuws dat we je vandaag willen vertellen, komt uit El Salvador, het zoveelste geval van mishandeling bij een pup van nog geen jaar oud.

De hond, zoals je op de foto kunt zien, is nog een pup, maar hij werd tot zwijgen en bijna totale immobiliteit gedwongen doordat plakband en kettingen om zijn snuit werden vastbonden.

LEES OOK!
Klein hondje wordt doodgebeten door andere viervoeter, hulp mag niet meer baten

De eigenaar van de hond was kennelijk moe van het voortdurend horen blaffen en kwam zo met deze vreselijke oplossing.

Gelukkig werd de situatie van dit arme beest van veraf gehoord door verschillende voorbijgangers, totdat iemand besloot om te schrijven naar Rafael Hernandez, een man die bekend staat in het gebied vanwege zijn toewijding aan dieren. Hij besloot zelf de arme hond te helpen door het aanstootgevende beeld online te verspreiden.

De hond is een puppy vol energie die zich, uiteraard, af en toe moet uitleven: je kunt geen hond nemen en vervolgens moe worden als hij te veel blaft.

LEES OOK!
Vliegende schildpad vliegt in de voorruit van een auto terwijl deze over de snelweg reed

Dankzij sociale netwerken begon Rafael om hulp te vragen aan mensen, in de hoop dat iemand echt bereid was voor de hond te zorgen.

Het goede nieuws is dat de pup door de dierenarts is onderzocht en dat het goed met hem gaat. Bovendien lijkt het erop dat er al een nieuwe familie is gevonden dat het wil adopteren.

Een verhaal met een goed einde, wat ons doet nadenken over hoeveel wreedheid nog altijd wijdverspreid is in de wereld. We hopen dat dergelijke gevallen steeds zeldzamer worden.

Wandelaarster (76) slachtoffer van ernstig zedenmisdrijf

Auch! Deze vrouwen deelden de pijnlijkste afwijzingen die ze ooit ontvingen