in

De grote vangst van Russische vissers bleek een enorme verrassing te zijn!

Een groep vissers was dolenthousiast toen ze een zwaar net optrokken. Ze dachten dat ze de vangst van hun leven hadden gedaan. Maar ze waren stomverbaasd toen ze onderaan het net een hongerige zeeleeuw aantroffen. Hoe hij daar terechtkwam is echt een groot toeval. De vissers gebruikten vervolgens een tuinslang om water op zijn gezicht te sproeien, in een poging om hem van de boot te krijgen.

Maar de zeeleeuw leek zich daar niet aan te storen en bleef rustig op de berg vis zitten. Uiteindelijk besloot hij dat het tijd was om te gaan en sprong terug de zee in.

Lees ook  Mama geloofde hem niet, dus vroeg ze hem om het te filmen. Zie wat er gebeurt als hij met zijn vingers knipt

Niettemin was iedereen erg verrast door de vangst. Terwijl hij op zoek was naar eten moet hij het net vol lekkers opgemerkt hebben. De bizarre beelden tonen hoe de Russische bemanningsleden het net aan boord tillen. De vissers lachen hartelijk maar beseffen dat er iets aan de hand is.

Maar dan duikt er plotseling een grote zeeleeuw op. Het plompe dier lijkt een beetje verward over zijn omgeving.

Lees ook  Jongeren hebben steeds vaker 'smartphoneschedel'

De vissers grijpen een tuinslang en beginnen zachtjes in zijn gezicht te sproeien om het van hun boot te krijgen. Maar daar lijkt de zeeleeuw zich niet aan te storen. De gedesoriënteerde zeeleeuw wendt zijn rug naar de vissers en springt uiteindelijk terug het water in.

De vissers blijven opmerkelijk rustig tijdens het hele voorval, waardoor het erop lijkt dat het niet de eerste keer is dat ze een zeeleeuw in hun net vangen.

DEEL deze spectaculaire video met je vrienden!

Vreemde merkt dat er iets mis is. Als mama even wegkijkt, overhandigt ze haar zoon een briefje.

Moeder van vier kinderen wint 17 miljoen euro. En ze heeft een duidelijke boodschap voor haar ex die haar zeven maanden geleden liet zitten