in

De foto van een lachende, te vroeg geboren baby gaat viraal. Hier is het hartverscheurende verhaal erachter

Complicaties tijdens de geboorte, van welke aard dan ook, kunnen voor de ouders erg traumatisch zijn en te vroeg bevallen, zorgt voor angst tijdens een periode die normaal een feest zou moeten zijn. Dit was ook de harde realiteit voor Lauren en David Vinje toen hun dochtertje eind 2014 te vroeg geboren werd.

Hoewel de ouders toen vreselijk bezorgd waren, lijkt hun dochter Freya de gelukkigste persoon op Aarde. Toen haar moeder deze foto op Facebook postte, trok het meteen de aandacht van het internetpubliek uit alle uithoeken van de planeet.

“Onze eerste dochter met 1,8 kg was gelukkig om te leven! Ik heb erg veel naar deze foto gekeken om me door de ups en downs van onze periode op de intensieve zorgen te slaan. Het leven is zo mooi”, schreef Lauren Vinje op de Facebookpagina van Love What Matters.

Lees ook  Zó zag transgender Nikkie Tutorials er vroeger uit!

De foto bracht ook andere moeders ertoe om hun ervaringen met hun te vroeg geboren kinderen te delen.

Vandaag wordt Freya twee jaar oud en ze is schattiger dan ooit. Haar ouders noemen haar het “beste wat hen ooit overkomen is”. Haar moeder voegt er nog aan toe: “We gaan naar de winkel en daar is ze het vriendelijkste meisje. Ze zegt werkelijk tegen iedereen hallo. Ze is zo grappig. Die foto van toen ze vijf dagen oud was, daar zie je haar karakter al doorschemeren en als je haar nu bekijkt, is ze nog niets veranderd. Ze is nog altijd het blije meisje van die foto.”

Lees ook  Buschauffeur ziet studente vlak voordat ze zelfmoord wil plegen. Hij weet haar tegen te houden met 1 oprechte vraag

Hoewel het ouderschap een hele uitdaging is, bewijzen Freya en haar ouders dat het helemaal de moeite waard is. We hopen dat Freya haar prachtige glimlach kan bewaren naarmate ze ouder wordt!

DEEL deze brede glimlach met je vrienden!

Moeder geneest op wonderbaarlijke wijze van vierdegraads kanker, nadat artsen zeiden dat ze nog maar enkele dagen te leven had

Man zegt tegen 2 dakloze veteranen, dat ze naar binnen moeten gaan. Dan biedt hij beide een baan aan