in

De dertig meest LUIE mensen ter wereld en hun ongelooflijke vindingrijkheid om vooral zo weinig mogelijk energie te verspillen. Het is haast een kunst.

We zijn allemaal lui. Het hoort nu eenmaal bij het mens-zijn. Maar de mensen en de werken in deze foto’s duiden allemaal op een hoger niveau van luiheid: laksheid verheven tot een kunstvorm. Nu ja, bijna. Toch staan we verbaasd bij de creativiteit van deze luiaards, en vooral, hoe ver ze gaan om bepaalde dingen niet te hoeven doen.

Lees ook  Dít wordt de nieuwe presentatrice van ‘The Voice Of Holland’

We presenteren je in dit artikel 30 foto’s van luiheid, niveau ‘master’. Je krijgt er vast, net als wij, een enorme glimlach van. Gelukkig is het niet zo erg met ons gesteld en zijn we niet zo lui. Of toch? Sommige ideeën zelfs interessant…

Bij sommige foto’s voelde je vast een beetje plaatsvervangende schaamte. Andere waren dan weer bijzonder inspirerend. Misschien herken je jezelf in enkele van deze foto’s. Laten we eerlijk zijn, we zoeken allemaal vaak naar manieren om werk uit de weg te gaan. Zolang we niet te ver gaan, moet dat toch kunnen.

Lees ook  Meisje (8) achtergelaten bij benzinestation met briefje in haar handen waarop staat dat ze te stout is

Waar leg jij de grens?

Deel dit artikel met je vrienden en familie op Facebook!

Gezonde, perfecte VOETEN? Zo doe je dat op grootmoeders wijze.

VIDEO: Verborgen camera filmt de reacties van mensen die voorbij een jongeman lopen die van een brug wil afspringen.