in

De artsen zeiden dat ze zou sterven voor ze 1 jaar oud was – 23 jaar later bleken ze verkeerd te zijn

Een ouder worden brengt heel wat aanpassingen met zich mee in het dagelijks leven, en bijna niets blijft nog hetzelfde. Het is natuurlijk een mooie ervaring, maar ouders weten goed dat ouderschap veel uitdagingen met zich meebrengt.

Voor de 23-jarige Sheree Psaila betekende mama worden nog meer uitdagingen dan voor de meesten.

Sheree werd namelijk geboren met een ongewone genetische ziekte, waardoor ze geen spiermassa heeft in beide armen en benen. Dit zorgt ervoor dat ze een beperkte mobiliteit heeft, zo schrijft de Daily Mail.

Toen Sheree geboren werd, vertelden de artsen haar ouders dat ze waarschijnlijk haar eerste verjaardag niet zou halen. Maar 23 jaar later heeft Sheree elk jaar opnieuw het ongelijk van de dokters bewezen.

De 23-jarige vrouw heeft ondertussen verschillende operaties ondergaan, en de artsen adviseerden haar om een rolstoel te gebruiken en naar een speciale school te gaan. Maar Sheree had hier geen zin in en ze besloot om een zo normaal mogelijk leven te leiden. Toen ze vijf jaar oud was slaagde ze er ook in om haar eerste stappen te zetten. Maar toen Sheree ouder werd hadden de dokters nog steeds twijfels en ze zeiden haar dat ze nooit kinderen zou kunnen krijgen.

Lees ook  Maxime Meiland lastig gevallen tijdens fotosessie

– De artsen zeiden me dat ik waarschijnlijk nooit kinderen kon hebben, maar ze hebben me nooit een reden gegeven, vertelde ze tegen de Daily Mail.

Sheree heeft nu een tweede maal het ongelijk van de dokters bewezen en meer dan een jaar geleden beviel ze van haar eerste kindje. Sheree is slechts 122 cm groot en de artsen waren bezorgd over hoe haar lichaam zou reageren op een zwangerschap.

Lees ook  Temptations Roger onthult ware reden achter deelname met Laura

Sheree haar zoontje Hayden is geboren in januari 2016 door middel van een keizersnede, en de baby was 47 cm lang en 2,5 kg zwaar. De 23-jarige moeder wordt nu bijgestaan door zowel een persoonlijke assistent als haar man aangezien ze niet alleen kan zorgen voor de kleine Hayden.

– Ik hou ervan om mama te zijn, maar het is soms frustrerend omdat er veel dingen zijn die ik niet kan doen, zo zegt Sheree.

Hoewel Sheree dagelijks grote uitdagingen tegenkomt die andere ouders niet hebben, heeft ze de wereld elke keer opnieuw laten zien dat ze meer obstakels kan overwinnen dan gedacht werd.

Sheree is een echte inspiratie voor ons allemaal, we zijn dan ook blij dat haar moederwens in vervulling is kunnen gaan. Deel dit artikel als je hiermee ook akkoord bent!

Moeder neemt afscheid van haar blinde dochter vlak voordat ze de operatiekamer in gaat. Dit kan haar leven drastisch veranderen!

Vrouw stapt op vliegtuig om vakantieliefde terug te zien, maar doet dan onaangename ontdekking