in

De 85-jarige fietser ligt bloedend op de grond. Maar wat de spoedarts dan ziet, maakt hem ONGELOFELIJK WOEDEND!

Vorige maandag kwam het in Ingelheim (Rijnland-Palts) tot een dodelijk ongeval tussen een 85-jarige fietser en een auto. Maar wat er zich op de plaats van het ongeval afspeelde, bewoog de politie tot de volgende Facebookpost:

Politie Rijnland-Palts – droevig

— Was dit nu echt nodig, gapers?–

Was het nu echt nodig dat jullie gisteren na een dodelijk verkeersongeval in Ingelheim, waarbij een fietser om het leven kwam, niets beter te doen hadden dan jullie smartphones boven te halen en video’s te maken?

Lees ook  Dit gaat er komend jaar veranderen bij The Voice

Was het nu echt nodig dat jullie zelfs niet ophielden toen jullie hoorden dat de man overleden was? Hij stierf terwijl jullie rustig stonden te filmen!

Konden jullie echt niets anders bedenken dan gewoon te staan toekijken, terwijl er gelukkig toch vier personen waren die snel en juist reageerden door de eerste zorgen toe te dienen?

Wat als jullie het slachtoffer waren geweest? Jullie vrouw / jullie man? Of jullie kind? Of jullie ouders? Denk daar maar eens over na!

Lees ook  Gepensioneerd stel koopt een verlaten schuur, wat ze binnen aantreffen is ongelofelijk!

De politie van Rijnland-Plats

Werkelijk klare taal van de politie van Rijnland-Plats. Het is echt droevig dat deze sensatiezoekers zich niets van het lot van een oude, stervende man aantrokken – en erger nog, er niets beter op vonden dan om hun smartphones boven te halen en zo de hulpdiensten te hinderen. Echt vreselijk! DEEL deze belangrijke boodschap met iedereen die je kent!

‘Pechvogel’ Kamal wint toch rechtszaak tegen de Postcodeloterij en krijgt 2 miljoen euro

Ken jij deze pijnstillende wiet tampons al? Het einde van menstruatiepijn!