in

De 6-jarige sterft kort nadat de dokter zegt dat haar moeder “paranoïde” is

Naarmate ik ouder word, neemt mijn vertrouwen in artsen af.

Misschien komt het omdat ik alle gekke verhalen op het internet lees over mensen die met opzet fout worden gediagnosticeerd of behandeld als ze in het ziekenhuis belanden.

Het punt is dat ik het tegenovergestelde zou moeten voelen, want ik zal meer zorg nodig hebben, hoe ouder ik word.

Je begrijpt dus hoe angstig ik me voel als er iets mis is met mijn lichaam. Geen diagnose krijgen of een verkeerde diagnose krijgen is een van mijn grootste angsten.

Sommige mensen hebben zulke vreselijke ervaringen gehad bij ziekenhuisrecepties dat ze hebben geleid tot hun dood …

Vorige week stierf een vijfjarig meisje kort nadat haar de behandeling was ontzegd, omdat ze 10 minuten te laat was op het spreekuur van de dokter.

Kirsty Ermenekli, 32, bracht haar zes jaar oude dochter Layla-Rose naar de spoedeisende hulp nadat haar dochter het warm had en klaagde dat ze duizelig was.

Eenmaal in het ziekenhuis krkeeg haar dochter hoge koorts en had uitslag op haar heup.

“Het voelde als een eeuwigheid voordat de dokter kwam, het duurde een paar uur”, zegt Kirsty.

Lees ook  Vrouw keert terug van haar militaire opleiding. Wacht tot je het moment ziet waarop de honden haar opmerken.

Uiteindelijk werd haar dochter onderzocht, maar de dokter zei dat de plek op de heup een blauwe plek was. Koorts? Het was gewoon een algemene virusinfectie.

De moeder en dochter werden uit het ziekenhuis naar huis gestuurd.

Maar het zesjarige meisje werd niet beter. Haar toestand verslechterde toen ze thuiskwam.

Kirsty ging terug naar het ziekenhuis met haar dochter, maar het was te laat. Ze stierf acht uur na haar aankomst in het ziekenhuis.

Nu verwijt de moeder de dokters en is er een rechtszaak begonnen tegen het ziekenhuis, Royal Oldham Hospital.

“Ik vroeg me af waarom we zo lang in de eerste hulp waren en waarom er geen bloedmonsters waren genomen, maar ze vonden me paranoïde en de artsen zeiden niets, ik kreeg geen informatie over de ontwikkelingen. “, zegt de moeder van Daily Mail.

Een onderzoek van Layla-Rose liet zien dat ze aan hersenvliesontsteking en bloedvergiftiging stierf.

Het Internal Investigation Hospital onthulde dat er “gemiste kansen” waren om het jonge meisje zorgvuldig te diagnosticeren.

Layla had om 9.05 een dokter moeten ontmoeten, maar het was 10.45 toen ze iemand te zien kreeg

Lees ook  Het is de baby met de bucketlist gelukt: wonderkind Sam is 2 jaar geworden

“De arts die de patiënt in eerste instantie ontmoette, merkte de blauwe plek niet op en hij werd niet gedocumenteerd, wat resulteerde in een bloedvergiftiging gedurende drie en een half uur, waarbij dat laatste is te wijten aan het niet verlenen van behandelingsopties”, schrijft het ziekenhuis.

Het maakt niet uit hoeveel “excuses” Kirsty krijgt, er is niets dat haar haar kleine meisje ooit zal teruggeven.

“Niemand kent hun kinderen beter dan hun ouders, nu ben ik meer paranoïde dan ooit, ik dacht dat ze in de beste handen was,” zei de moeder.

Rust zacht Layla, kleine engel!

Dit verhaal laat opnieuw zien hoe belangrijk het is om je instinct te vertrouwen en om op te staan, je weet het beste hoe je je voelt!

De overgrote meerderheid van de artsen kan worden vertrouwd, maar zoals in alle beroepen, zijn er een paar waar je mee zou moeten oppassen: geef niet op totdat je de zorg krijgt die jij of je kind verdient.

Deel dit verhaal en zorg ervoor dat meer mensen zich bewust worden van de gevolgen van het krijgen van een onjuiste diagnose!

Dit is waarom zaad slikken super goed voor het vrouwelijke lichaam is!

Deze vrouw plakte een inlegkruisje onder haar oksel vast. Toen ze haar kleren uit deed, kon ze het verschil niet geloven.