in

De 58-jarige Karin wil alleen nog jonge kerels: “Mannen van mijn leeftijd zijn wandelende lijken”

De gescheiden vrouw meent dat ze jongere mannen makkelijker ‘op hun plek kan zetten’
Karin Taylor uit East Midlands (Engeland), scheidde op 39-jarige leeftijd van haar man, na een huwelijk van twintig jaar.

Karin besloot haar leven rigoureus om te gooien. Ze dook de sportschool in en werd weer zelfverzekerd.

Toen de vrouw weer goed in haar vel zat, wilde ze het datingcircuit weer verkennen. Echter, ze vond jongere mannen veel aantrekkelijker dan heren van haar leeftijd. Deze aantrekkingskracht bleek wederzijds.

De eerste jonge knaap
“Mijn vrienden en ik gingen regelmatig naar een bar en een aantrekkelijke jongeman gaf me altijd veel aandacht. Ik dacht dat hij beleefd tegen me deed, maar mijn vrienden zeiden dat hij met me flirtte”, vertelt Karin aan The Sun. “Hij vroeg altijd of ik wat met hem wilde drinken. Uiteindelijk gaf ik toe en gingen we uit.”

Karin zag al aankomen dat de hunk in kwestie een aantal jonger was dan zij, maar ze kreeg de schrik van haar leven toen ze erachter kwam hoe oud hij daadwerkelijk was. “Op onze eerste date schrok ik me kapot toen hij me vertelde dat hij pas 22 jaar was. Ik was destijds 41 jaar en wist niet wat ik moest doen, maar ik voelde me meer comfortabel bij hem dan bij mannen van mijn eigen leeftijd.”

Lees ook  Vader en dochter krijgen kind

Toyboys
Sindsdien date ze regelmatig met de zogenaamde ‘toyboys’. Zo staat de cougar nu ingeschreven bij de dating website ‘Toyboy Warehouse’. “Binnen een mum van tijd was ik weer met een andere jonge knaap aan het daten. Of toyboys me jong houden? Absoluut niet. Ik houd ze jong”, schept de brunette op.

Interesses jonge mannen
Karin meent precies door te hebben wat jonge mannen in een vrouw zoeken. Bovendien is ze ervan overtuigt dat zij dat kan bieden. “Jonge mannen zijn niet op zoek naar een meisje dat alleen maar over de Kardashians, make-up en kleding praat.

Lees ook  Jan Smit gaat voor totale metamorfose met ruige snor en baard

Ze zoeken iemand met wie ze op hetzelfde niveau zitten. Ze genieten van het gezelschap van een sterke vrouw met hersens. Anno 2017 hoeven oudere vrouwen zich niet als trutten te kleden en parels te dragen. We mogen het leven omarmen en er goed uitzien. We zijn zelfverzekerd en dat interesseert jonge mannen.”

‘Mannen van mijn leeftijd zijn wandelende lijken’
Karin geniet van het daten met jonge mannen en is over één ding zeker: ze wil nooit meer met mannen van haar eigen leeftijd daten. “Ik heb geprobeerd om uit te gaan met mannen van mijn leeftijd, maar ik voel me meer aangetrokken tot jongere mannen.

Bovendien zijn jongere mannen meer sexy, zelfverzekerd en kun je hen makkelijker op hun plek zetten. Sommige oudere mannen die ik ontmoette gedroegen zich als wandelende lijken.”

Katja Schuurman over plastische chirurgie: ‘Het was een van de beste investeringen van mijn leven’

WAUW: deze vader viel in drie maanden tijd 18 kilo af en ZO ziet hij er nu uit!