in

De 15 meest verschrikkelijk banen ter wereld – je zult je eigen baan zeker weer waarderen

Door de huidige pandemie werken we ofwel vanuit huis, werken we minder uren, ofwel zijn we in het ergste geval werkloos. Hou vol, mijn landgenoten. Dit zal hopelijk snel voorbij zijn.

Maar waarom kijken we in de tussentijd niet naar banen die niemand ooit zou willen doen? Misschien zal het zien van de strijd van andere mensen je een beetje opvrolijken.

We weten allemaal dat er altijd iemand is die slechter af is qua carrière. En als bewijs daarvan hebben we een lijst met 15 van de slechtste banen ter wereld voor je meegebracht.

Als je eenmaal klaar bent met het doornemen van deze lijst – wat we echt aanraden – zal het typen van de hele dag op een toetsenbord niet meer zo slecht voelen. Dat kan ik u garanderen!

Zeker, je huidige situatie moet beter zijn dan een…

1. Doelwithouder

Het klinkt niet veilig of stimulerend. Het zal je waarschijnlijk wel een paar adrenalinestootjes bezorgen, maar nee, bedankt.

In China kun je deze risicovolle baan krijgen – maar blijkbaar is er geen ziektekostenverzekering in deze positie opgenomen. Misschien moet je maar eens op zoek gaan naar andere banen.

2. Voedselproever

Ja, in eerste instantie dacht ik dat dit niet zo slecht klonk – maar het werk is meer specifiek een honden- en kattenvoerproever.

Niet zo aantrekkelijk meer, hè? Dit kan een carrièrekeuze zijn voor degenen die niet erg kieskeurig zijn met hun eten.

3. Oksels ruiker

Sommige mensen zetten voedsel op tafel door aan andermans oksels te ruiken – niet echt iets waar ik jaloers op ben. De officiële taakomschrijving is “Deodorant Tester”, maar ik denk niet dat dit het beter maakt.

4. Forensische entomologie
Wil je met dode mensen werken? Nee, dat dacht ik al. Forensische entomologen onderzoeken – en bestuderen – de levenscycli van insecten en geleedpotigen die in dode lichamen worden gevonden. Het is een van de meest nauwkeurige en efficiënte manieren om erachter te komen hoe lang iemand al dood is.

Lees ook  Het is eindelijk bekend: dit is wanneer Mocro Maffia seizoen 2 verschijnt

5. Rioolduikers (in India)

In sommige Aziatische landen is er veel te verbeteren als het gaat om beschermende kledingwetten.

Deze man werkt dagelijks aan het schoonmaken van de afvoerkanalen – om te voorkomen dat ze de straten overspoelen. Praat over een broodnodige douche na het werk.

6. Olifant Inseminator

Een zware klus, maar iemand moet het doen. Kijk eens naar het gezicht van de man rechts. Die arme ziel weet dat hij binnenkort het plastic pak moet aantrekken en er in moet “duiken”.

7. Koe-simulator

Blijkbaar is het niet genoeg om een replica van een koe te maken. Voor het beste resultaat probeer je bij het verzamelen van stierensperma de bewegingen van een echte koe na te bootsen. Het is een bonus als de man achter het stuur ook zelfverzekerd en sexy is.

8. Dildo Decorator

Een zware taak. Het is belangrijk om de klieren, de aderen en de huid zo echt mogelijk te maken. De details zijn belangrijk, maar er zijn waarschijnlijk betere klussen dan het dildo-versieren.

9. Telecommunicatietechnicus (in China)

Zowel extreem moeilijk als enorm riskant. Deze baan heeft het allemaal – in negatieve zin. Ik heb medelijden met de arbeiders, maar deze helden zijn van vitaal belang voor de maatschappij. We moeten ze waarderen!

10. Meststoffenexpert

Verontrustend, maar toch belangrijk. Uw taak is het verzamelen van uitwerpselen van verschillende dieren. De ontlasting wordt vervolgens getest om te controleren of deze vrij is van schadelijke bacteriën en parasieten. Het laatste wat je wilt is de gewassen beschadigen.

11. Paardenvoerkauwer?

Ja, dat lees je goed. James “Bud” Williams uit Carterville wil een paardenvoerhakselaar inhuren. (of chewer?)

Lees ook  Medegevangenen slaan schedel in van junkie die zijn stiefzoontje doodmartelde.

Dit is een vrij oude advertentie, maar ik denk dat de baan nog steeds gratis is als iemand van jullie erg hoog inschat van je kauwvaardigheden.

12. Aapjesvogelverschrikker

Verschillende dorpen in India hebben apenproblemen. Omdat ze zo gewend zijn aan mensen, kunnen ze niet meer vertrouwen op de gebruikelijke, eenvoudige trucjes om ze af te schrikken.

Het enige dat lijkt te werken is het laten overnemen van een grotere aap – daarom worden jongeren ingehuurd om zich als aap te verkleden om de kleine onruststokers weg te houden.

13. Normale vogelverschrikker
Het is misschien niet zo leuk om de hele dag stil te staan bij het verzamelen van vogelpoep op een veld, maar aan de andere kant kan het ook geschikt zijn voor jongeren die de hele dag naar hun telefoon willen staren.

Bovendien is het altijd gezond om wat frisse lucht te krijgen. Er zijn immers enkele voordelen aan deze baan verbonden. Zou ik het nemen? Niet voor iets in de wereld.

14. Badkamerinspecteur

Misschien is dit niet een van de banen waar je van droomde toen je klein was. Er zijn echter niet veel posities waar je de hele dag met uitwerpselen en urine tot aan je knieën kunt rondlopen. Aan de andere kant heb je altijd een toilet in de buurt als je moet gaan.

15. Paardenspecieverzamelaar

Velen zeggen dat ze graag met dieren willen werken. Ik ben een van hen, maar er is een grens aan die uitspraak.

Er zit waarschijnlijk een goed doel achter, maar helaas zie ik mezelf deze specifieke activiteit niet zomaar doen.

Nu kan ik u garanderen dat je volgende werksessie als een wandeling in het park zal zijn! Druk op DELEN om je vrienden een broodnodige lach te bezorgen!

Man wil gecrashte agent niet helpen: ik ben geen politievriend

Kerel spuit zich vol met bruiningsmiddel om van huidskleur te veranderen