in

De 10-jarige dochter van mama sterft plotseling – Nadat artsen haar koortsblaasjes over het hoofd zien.

Vorige week was Briony Caitlin Klingberg nog een gezond 10-jarige meisje dat in Adelaide, Australië woonde. Op een dag voelde ze zich ziek en had koorts. Toen ze niet meer wilde eten, werd haar moeder Bridget erg ongerust. Ze bezochten verschillende artsen maar kregen nooit echt een diagnose te horen. Ze gisten er maar op los …

Niemand had opgemerkt dat Briony herpes had – een vaak voorkomende maar gevaarlijke ziekte. Thuis begon Briony te braken en ze had moeite om te slikken. Opnieuw gingen ze naar de dokter en ditmaal werden er achterin haar keel koortsblaasjes ontdekt. Maar de artsen hielden het op een keelontsteking en schreven antibiotica voor.

Lees ook  Vrouwelijke Gedetineerde vraagt vriend om op haar dochtertje en moeder te passen: Hij doet gruwelijke ontdekking

Briony werd naar huis gestuurd en gevraagd om de week daarop opnieuw langs te komen. Helaas leefde ze niet meer lang genoeg om terug naar de dokter te gaan.

De dokter die Briony behandelde zei dat hij virus nog nooit achterin de keel had gezien – wel bijvoorbeeld op het tandvlees, de tong en de lippen.

Lees ook  ‘Zwarte’ docente (38) blijkt bedrieger: Ik ben wit, mijn leven is een leugen

Het herpes simplex virus (HSV) gaat gepaard met verschillende symptomen, doch niet gelimiteerd:

  • Koorts
  • Geïrriteerdheid
  • Niet kunnen drinken of eten
  • Overmatig kwijlen bij peuters
  • Beschadigde bloedvaatjes op de tong
  • Koortsblaasjes

DEEL deze belangrijke waarschuwing met je vrienden op Facebook!

Ze werd zonder ogen en neus geboren – maar na verschillende operaties ziet ze er fantastisch uit!

Mama loopt argeloos de woonkamer in. Dan ziet plotseling ze DIT in de babyschommel… Wauw!