in

De 10-jarige dochter van mama sterft plotseling – Nadat artsen haar koortsblaasjes over het hoofd zien.

In januari 2015 was Briony Caitlin Klingberg een 10-jarige meisje dat in Adelaide, Australië woonde. Op een dag voelde ze zich ziek en had koorts. Toen ze niet meer wilde eten, werd haar moeder Bridget erg ongerust. Ze bezochten verschillende artsen maar kregen nooit echt een diagnose te horen. Ze gisten er maar op los …

Niemand had opgemerkt dat Briony herpes had – een vaak voorkomende maar gevaarlijke ziekte. Thuis begon Briony te braken en ze had moeite om te slikken. Opnieuw gingen ze naar de dokter en ditmaal werden er achterin haar keel koortsblaasjes ontdekt. Maar de artsen hielden het op een keelontsteking en schreven antibiotica voor.

Lees ook  Luizenmoeder verliest kwart kijkers in twee weken

Briony werd naar huis gestuurd en gevraagd om de week daarop opnieuw langs te komen. Helaas leefde ze niet meer lang genoeg om terug naar de dokter te gaan.

De dokter die Briony behandelde zei dat hij virus nog nooit achterin de keel had gezien – wel bijvoorbeeld op het tandvlees, de tong en de lippen.

Lees ook  Details over eerste huwelijk Meghan Markle gelekt

Het herpes simplex virus (HSV) gaat gepaard met verschillende symptomen, doch niet gelimiteerd:

. Koorts
. Geïrriteerdheid
. Niet kunnen drinken of eten
. Overmatig kwijlen bij peuters
. Beschadigde bloedvaatjes op de tong
. Koortsblaasjes
. koorts5

DEEL deze belangrijke waarschuwing met je vrienden op Facebook!

Zo verklein je je poriën in je gezicht. De perfecte schoonheidstip voor een gladde huid.

Het meisje moet voor het avondeten een tube tandpasta op haar bord uitdrukken. Wat haar moeder haar dan vertelt, bewaart ze in het hart.