in

Dappere hond rent terug naar brandend huis om kitten van vuur te redden

Honden en katten hebben een reputatie als bittere rivalen, maar onder de juiste omstandigheden kunnen ze net zulke sterke banden hebben als elkaars soortgenoten.

Als je aan honden en katten denkt, denken de meeste mensen meteen aan het onvermijdelijke conflict. De meeste mensen denken dat katten en honden gewoon niet met elkaar overweg kunnen.

Vandaag delen we een prima voorbeeld wat het tegenovergestelde aantoont!

Dit vond een paar jaar geleden in de Oekraïense stad Donetsk plaats. Er was een explosie geweest in de buurt van een industriegebied. Het vuur verspreidde zich naar nabijgelegen gebieden, waaronder een woonwijk.

Lees ook  Wanneer je op DIT punt van je voet drukt voordat je gaat slapen, gebeurt er DIT met je lichaam.

Gelukkig slaagde een huiseigenaar erin om zichzelf en zijn hond eruit te krijgen. Maar voordat hij het wist, had de hond zich omgedraaid om het brandende huis in te rennen.

De eigenaar schrok. Hij was er net in geslaagd om met de laatste krachten zijn hond te redden en nu ging hij op eigen houtje de vuurzee in!

Lees ook  Meisje (6) zwaar mishandeld op straat in Elburg, politie zoekt daders

Maar voordat hij zelfs maar tijd had om te begrijpen wat er was gebeurd, was de hond terug met een kitten tussen zijn tanden. Het katje zat vast in huis, maar de heroïsche hond was het kitten niet vergeten en redde zijn leven!

Dit is wat een heroïsche hond wordt genoemd! Deel gerust met familie en vrienden en herinner hen eraan dat honden en katten ook de beste vrienden kunnen zijn!

Mensen schrikken van Anthony (32) Zo knap was hij vroeger! Wat bezielde hem?

Aanstaande vader: ‘Ik heb onze rekening geblokkeerd voor mijn zwangere vrouw’