in

Dapper meisje (11) steekt ogen van krokodil uit om vriendinnetje te redden.

Een 11-jarige meisje in Zimbabwe worstelde met een krokodil en worstelde z’n ogen uit in een wanhopige poging om een jongere vriendin te redden. Dat meldt de New York Post op basis van een lokaal verslag.

Rebecca Munkombee schoot in actie toen ze het gegil van een negenjarig klasgenootje hoorde, die tijdens het zwemmen in een rivier werd aangevallen door een krokodil.

Lees ook  Hond zo bang van vuurwerk dat ze zo hard rende totdat haar pootjes afgesleten waren.

Volgens de lokale krant Sunday News vond het voorval plaats in de buurt van Hwange. Het meisje getuigde aan de krant:

“Ik was de oudste van de andere zeven kinderen, ik voelde me verplicht om haar te redden. Dus sprong ik in het water en zwom naar haar toe.”

De krokodil had zijn tanden gezet in de dij van het negenjarige meisje genaamd Latoya Muwani. “Ik sprong bovenop de krokodil en begon het te slaan met mijn blote handen en gebruikte mijn vingers om zijn ogen uit te poken totdat hij haar losliet”, vertelde Rebecca.

Lees ook  Gruwelijke mishandeling van kangoeroe in Russisch circus – ze doen hem een rokje aan en trekken aan z’n staart

Eenmaal ze bevrijd was, zwom ze haar naar de oever, waar de andere kinderen haar uit het water trokken. Latoya werd overgebracht naar het ziekenhuis, waar ze behandeld werd aan haar lichte verwondingen.

Fabiola geeft duidelijkheid over relatiestatus

Moeder doodde baby door heroïne op haar tandvlees te smeren om haar te doen slapen.