in

Connie weet het zeker: ‘André gaat Monique heel erg missen’

Onlangs is Monique een alleenstaande moeder geworden sinds André hun relatie heeft verbroken en tot overmaat van ramp is haar lieve oma Corrie afgelopen week overleden. Gelukkig heeft wel de steun van haar goede vriendin Connie Witteman.

Instagram
Via Instagram vertelt Connie hoe zij denkt over de breuk tussen André en Monique, en de 25-jarige zanger komt er niet goed vanaf. Zo laat ze het volgende weten:

Lees ook  Mama vindt hotdog boordevol scheermesjes in haar tuin en kan dit duivels plan gelukkig afwenden [video].

“Ik weet zeker dat zij al die jaren thuis de ballen heeft moeten hooghouden. Reken maar dat die jongen haar nog gaat missen. Sommige mensen komen daar pas achter als het te laat is.”

Net als vele anderen kiest zij voor de kant van Monique. Zo vervolgt ze”

“Monique heeft dit niet verdiend. Gelukkig staan heel veel mensen achter haar. Het is erg dat ze op zo’n manier in de steek is gelaten.”

Lees ook  Verplegers strijden aan de frontlinie tegen corona, maar zonder bescherming: “We lopen groot risico”

New York
Op het moment is André in New York met zijn neef Djarno, terwijl Monique achter is gebleven met zoontje André en rouwt om het verlies van haar oma.

Wanneer hij thuiskomst zal hij ongetwijfeld snel zijn nieuwe liefde Bridget Maasland bezoeken. De twee zijn erg gelukkig samen, maar velen denken dat de liefde maar tijdelijk is.

Kinder mijnwerkers leven in een hel zodat JIJ een elektrische auto kunt rijden

Dit is Naomi, de bloedhete vriendin van Joël Veltman: