in

Comateuze vrouw hoort man waarheid fluisteren terwijl ze de stekker eruit trekken & vecht terug

Het is de ergste nachtmerrie van elk kind. Toen Steven zijn 45-jarige moeder, Lyndee, geheel bewusteloos in hun huis in Arizona vond, raakte hij in paniek.

Hij belde meteen 112 en Lyndee werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Maar de artsen waren hulpeloos.

Gedurende vijf dagen leed Lyndee aan epileptische aanvallen en raakte uiteindelijk in coma, waar ze 12 dagen in bleef, volgens Mirror.

Lyndee’s man Steve, dochter Amanda en zoon Steven hoopten op een wonder.

Maar artsen zeiden dat ze niets meer konden doen. Twaalf hartverscheurende dagen na de tragische gebeurtenis werd haar familie geadviseerd haar levensondersteuning uit te schakelen.

Het is een beslissing die geen enkele familie zou moeten maken, maar ze wisten dat Lyndee orgaandonor wilde worden, wat de beslissing iets eenvoudiger maakte.

“Mijn familie weet dat ik een fervent orgaandonor ben, dus toen mijn organen faalden, namen ze de beslissing – het was tijd om die beslissing te nemen,” zou Lyndee later uitleggen.

De moeilijke beslissing werd genomen om de stekker eruit te trekken, ter ere van wat de familie dacht wat de wensen van Lyndee waren.

Een voor een bezocht elk van de familieleden Lyndee om afscheid te nemen. Weinig wist haar familie, Lyndee hoorde namelijk elk woord. Omdat Lyndee niet hersendood was.

Hoewel ze zich niet kon bewegen of spreken, was ze zich soms bewust van wat er om haar heen gebeurde – een fenomeen dat bekend staat als ‘opgesloten’ zijn.

‘Ik herinner me dat mensen tegen me praatten,’ herinnerde Lyndee zich. “Ik herinner me dat mensen op bezoek kwamen, mijn nichtje had voorgelezen.”

Lees ook  Vader geeft spullen zoon weg nadat hij wordt betrapt op joyride met gezinsauto

De man van Lyndee was de laatste die afscheid wilde nemen, en hij fluisterde tegen zijn vrouw: ‘Je bent een jager. Ik heb je nodig om te vechten. ”

Lyndee, die zich niet kon bewegen, laat staan ​​praten, was zich volledig bewust van wat er om haar heen gebeurde. Ze wist dat ze moest spreken om haar eigen leven te redden, maar ze probeerde het en faalde.

“In mijn hoofd was het heel duidelijk wat ik zei, maar het was niet aan hen,” legde ze uit. En ze wilde zo graag blijven dat ze eindelijk een paar woorden kon uitbrengen.

“Ik ben een jager,” fluisterde Lyndee. Haar familie was geschokt. Verbijsterd ging Steve snel naar de dokter. “Mijn man zei: ‘Ze doet alles wat je zei dat ze niet zou doen,’ ‘herinnerde Lyndee zich.

Tegen alle verwachtingen in en medische voorspellingen was Lyndee terug, wakker en reageerde, meldde AZ Family.

Ze hadden zojuist de levensondersteuning uitgeschakeld en nu leefden de geliefde moeder en echtgenote! Het was niets minder dan een wonder.

“Ik keek naar haar, en ze zegt gewoon, ‘Hallo,’ en ik viel gewoon op mijn knieën, ‘herinnerde Lyndee’s dochter Amanda in tranen, toen ze beschreef hoe ze versmolt na het ontvangen van de schok van haar leven.

Lyndee kon uiteindelijk het ziekenhuis verlaten, maar haar reis naar een normaal leven zou niet gemakkelijk zijn.

Allereerst moest ze opnieuw leren lopen en zichzelf voeden. Ondanks haar verbazingwekkende herstel had ze een aantal gezondheidsproblemen en -complicaties.

“Ze hebben me vrijgelaten met thuiszorg om alles te blijven leren,” zei ze. Ze vereiste ook vier vervolgoperaties en ziekenhuisopnames en ze leed aan PTSS van de ervaring.

Lees ook  16-jarig meisje dat altijd op haar haarlokken kauwde, sterft verschrikkelijk

Vier jaar is verstreken, maar Lyndee Brown Pellettiere-Swapp heeft nog steeds “geen antwoorden” over waarom ze voor het eerst bewusteloos was geraakt of hoe ze zo’n herstel heeft gemaakt.

Maar er was één ding waarvan ze zeker wist en dat was dat ze ook anderen nodig had om het te weten.

“Alleen omdat je niet bewust bent, wil nog niet zeggen dat je het niet kunt horen”, vertelde ze aan CBS 5 Arizona.

“Dus je moet met je geliefden praten als je in die situatie bent. Ze horen je. ‘ Haar ervaring heeft Lyndee’s familie ook een belangrijke boodschap voor anderen nagelaten.

Alles kan worden weggenomen. Je kunt op een dag wakker worden en alles is in orde, en dan opeens is je leven een zooitje.

“Houd je familie in de buurt en laat ze niet gaan. Ik ga er niet vanzelfsprekend van uit dat ik thuis kom en mijn moeder een kus kan geven “, zei Steven, de zoon van Lyndee.

“Elke dag kom ik thuis van mijn werk, zie ik haar en praat met haar”, vervolgde Steven.


Wat een ontroerend verhaal. Als je een geliefde in coma hebt, onthoud dan dat ze je misschien kunnen horen. Vertel hen hoeveel je van hen houdt en ze moeten vechten.En vergeet niet om je dierbaren te knuffelen en anderen eraan te herinneren hetzelfde te doen omdat je nooit weet wanneer het je laatste kans kan zijn.

Deel dit op Facebook als dit verhaal je ook heeft aangeraakt.

Verpleegster probeert ‘Sneaky’ te zijn, mam maakt foto om te laten weten dat ze alles heeft gezien

Miljuschka Witzenhausen’s nachtmerrie wordt werkelijkheid