in

Chinese familie besloot om samen af te vallen. En het is ongelofelijk wat 6 maanden hard werk kan doen.

Afvallen is mentaal al even moeilijk als fysiek. Om de opdracht wat eenvoudiger te maken, besloot de 32-jarige Chinese fotograaf Jesse om samen met zijn familie af te vallen. Ze steunden elkaar tijdens de zes maanden durende transformatie zo goed dat de voor en na foto’s ronduit ongelofelijk zijn.

Alles begon toen de moeder van Jesse besloot om tijdelijk bij haar zoon en zwangere vrouw in te trekken om te helpen tijdens de eerste maanden van het moederschap. Ook zijn vader, die een klein bamboebedrijfje leidt, was van de partij om de banden tussen de vier wat hechter aan te halen.

Lees ook  20 praktische gebruiksmogelijkheden voor Coca Cola. Bewijst ook meteen dat Coke niet in het menselijk lichaam thuis hoort

Wanneer de aanstaande opa ook zijn bierbuik en alcoholprobleem meenam, dacht Jesse dat gewicht verliezen hem opnieuw zin zou geven in het leven. Eerst deden ze aan snelwandelen wat al snel joggen werd. Uiteindelijk begonnen ze zelfs te fitnessen. Ze registreerden de resultaten van het harde werk om de tien dagen.

Lees ook  Leraar trapt dochter met kaalgeschoren hoofd uit klas. Als mama de computer aan zet is ze geschokt.

Wat aanvankelijk bedoeld was als een programma van 10 maart tot 30 september werd een nieuwe levensstijl. Jesse zegt dat het nog het meest bevredigend was om zijn vader een zelfzekere man te zien worden.

Wat vind jij van deze metamorfose?

Deze tiener schreeuwt het uit van de pijn. Maar wanneer de artsen haar broek los knippen? Ze zijn totaal GECHOQUEERD door wat ze zien!

Identieke tweelingen werden geboren in 2010. Nu zijn ze 8 jaar oud en worden ze de “mooiste tweelingen ter wereld” genoemd.