in

China zet Nederlandse model vast! Ze mag niet meer naar Nederland!

Een Nederlandse vrouw zit vast in China, zo bevestigt een woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse Zaken de berichtgeving van de NOS. Volgens de autoriteiten in het land klopt er iets niet aan haar papieren.

Volgens de NOS gaat het om een Nederlands model, dat samen met ruim twintig collega’s door de Chinese politie in Tianjin werd meegenomen voor controle na afloop van een modeshow.

Nog eens zes modellen uit andere landen zouden aangehouden zijn. De telefoon van de vrouw zou zijn ingenomen.

  Opgelet! Heb jij een ‘streepje’ in je oorlel? Dit kan een teken van een hartziekte zijn

Omdat het maandag een feestdag is in China, zijn weinig mensen bereikbaar. De verwachting is dan ook dat er deze dag nog weinig voor de vrouw gedaan kan worden.

‘Politie denkt dat er iets niet klopt’
Een woordvoerder van het modellenbureau dat de vrouw heeft geholpen met het regelen van een visum, schetst dat de politieagenten vroegen om het paspoort van de vrouw.

  De “gemeenste mama ter wereld” gooit de ijsjes van haar 3 kinderen voor hun ogen weg. De reden? Daarvoor wordt ze nu wereldwijd geprezen!

Ze heeft dit document echter eerder al in moeten leveren toen ze haar werkvisum aanvroeg en had een vervangend formulier gekregen dat zou moeten dienen als paspoort. “Maar de politie in Tianjin denkt dat er iets niet klopt”, aldus de woordvoerder.

Volgens de NOS heeft de vrouw inmiddels contact met de ambassade. Het is niet bekend hoelang ze nog vast blijft zitten.

Agressieve groepsleider dwong meisjes naar bed te gaan met mannen vanuit instelling APELDOORN

Meisje (11) en haar begeleidster (32) spoordrama buiten levensgevaar!