in

Chihuahua kan niet meer zelf lopen – dus draagt zijn beste vriend hem overal naartoe

Als je je aanmeldt als hondensponsor en adoptiecoördinator, zie je veel geweldige dingen. Kristina Helfer is een van die vrijwilligers. Maar nu ziet ze iets dat zo levensbevestigend is, dat ze het bijna niet kon geloven.

Een van de trieste aspecten van het werk van Helfer is het helpen van honden die nooit geadopteerd worden.

Ze doet alles wat ze kan voor deze honden. Ze heeft er zelfs een paar zelf geadopteerd. Twee honden die ze heeft geadopteerd omdat niemand anders ze wilde zijn Piper en Frank.

Toen ze Piper en Frank voor het eerst vonden, waren ze uitgehongerd en schurftig. Maar in de loop van de maanden zorgde Helfer ervoor dat ze beter werden. Maar haar adopties hielden daar niet op.

Haar schuilplaats, Wise Animal Rescue, nam een ​​andere hond op. Dit dier was heel anders dan Piper en Frank. Hij was een kleine chihuahua genaamd Tito.

Tito was 16 jaar oud. Toen hij in het asiel aankwam, had Tito een aantal medische problemen.
Hij had een ingestorte luchtpijp en een besmette massa. Het kleine hondje ademde nauwelijks!

Zoals je je misschien kunt voorstellen, wilde niemand die naar het asiel kwam een ​​heel oude chihuahua opnemen die moeite had om te ademen.

Lees ook  Als ze ontdekken wat de Retriever aangedaan werd, verstijven de redders. Gruwelijker dan dit kan gewoon niet!

Maar Helfer kon het niet verdragen om het dier te zien lijden aan eenzaamheid bovenop zijn medische problemen.

Ze besloot Tito mee naar huis te nemen. Ze nam de leiding over het geven van kleine medicijnen aan Tito en hoopte dat hij beter zou worden.

Natuurlijk maakte ze zich zorgen over hoe haar twee pitbulls op deze nieuwe hond zouden reageren.

Zouden ze agressief zijn? Gelukkig bleek dat de honden Tito niet alleen accepteerden, maar ook van hem hielden.

Toen ze Piper en Frank bij Tito introduceerde, gebeurde er iets geweldigs.

Tot grote opluchting van Helfer begonnen ze niet te vechten. Piper leek onverschillig te staan ​​voor de nieuwe aankomst. Maar Frank deed iets dat Helfer nog nooit een hond zo snel had zien doen.

Frank ging naar Tito, snuffelde rond en begon hem te likken. Onmiddellijk hadden ze een sterke band.

Vanaf dat moment zijn Frank en Tito beste vrienden geworden. Uiteindelijk moest Tito geopereerd worden om de massa op zijn rug te laten verwijderen

Na de operatie bleef Frank aan de zijde van Tito. De pitbull wist dat Tito een vriend nodig had om beter te worden.

Lees ook  16-jarige hond opgehangen aan elektriciteitskast

De gezondheid van Tito herstelde aanzienlijk dankzij de ondersteuning van Helfer en de liefde van Frank.

Maar niet alleen werd Tito beter. Helfer merkte op dat Frank ook met de dag gelukkiger werd. Frank was een angstige hond, maar met Tito in de buurt was hij altijd kalm.

Helfer wist dat Frank een vriendelijk dier was. Ze had eerder pleegdieren opgenomen en Frank was vriendelijk met ze geweest. Maar de band van Frank en Tito was sterker dan die van hen.

Toen Tito beter werd, wilde Frank lange wandelingen maken met zijn beste vriend. Maar door de operatie kon Tito nauwelijks meer lopen.

Helfer wilde de dieren graag laten deelnemen aan deze activiteit. Dus creëerde ze iets waardoor ze allebei samen konden reizen.

Nu vervoert Frank Tito elke dag door de buurt. Zoals je je kunt voorstellen, zijn de twee erg populair geworden bij de lokale gemeenschap.

Tito, Frank, Piper en Helfer zijn een onwaarschijnlijk team. Maar nu ze elkaar hebben gevonden, hebben ze een ongelooflijk leven. Mensen kunnen veel leren van de vriendschap van Frank en Tito!

Waarom de vrienden die je op werk maakt zoveel voor je betekenen

Hoe meer je je kinderen knuffelt, hoe meer hun hersenen zich ontwikkelen – zegt nieuwe studie