in

Chantal Janzen over pyjama party: ‘Ik ga het nooit meer doen’

Duizenden fans genoten van het slaapfeestje in de Ziggo Dome
Afgelopen weekend stond in het teken van Chantals Pyjama Party. De blondine organiseerde een slaapfeestje in de Ziggo Dome, waar duizenden bezoekers – gehuld in pyjama – genoten van een hoop spektakel. Het hele evenement leek één groot feest, maar als het aan Chantal Janzen ligt, was het maar eenmalig. In een interview met RTL Boulevard spreekt de blondine haar twijfel uit over een tweede editie.

Chantal Janzen is niet zeker over een mogelijke terugkeer van het slaapfeestje.

Dikke show
Ondanks de naam van het evenement bestond het feest in de Ziggo Dome uit allesbehalve slapen. Met optredens van onder andere Maan, K3, Lil Kleine en Famke Louise werd de avond goed gevuld. Het evenement is gebaseerd op Chantals tv-programma, waar ze geregeld bij BN’ers een nachtje blijft slapen.

Sneijder verloor zichzelf in drank: 'Wodka was mijn grootste vriend'

Tot volgend jaar
Tot grote vreugde van de bezoekers stond er aan het einde van het evenement in koeienletters ‘tot volgend jaar’ op de borden aangegeven. Helaas gaf de blondine in een interview met RTL Boulevard aan dat dit helemaal nog niet zo zeker is. “Dat de makers van het programma het vervolg zouden aankondigen, dat wist ik niet”, geeft Chantal aan. “Ik weet niet welke doerak de woorden ‘tot volgend jaar’ op het scherm heeft gezet. Ik zei in ieder geval bij het afgaan niet ‘tot volgend jaar’, maar ‘tot de volgende keer’”, grapt Chantal.

Uitgeputte parkiet met samengebonden pootjes gevonden in tuin: ‘Sadisme ten top om een dier zo toe te takelen’

Tv-programma
Over het tv-programma, waar Chantal haar nachten doorbrengt bij verschillende BN’ers, heeft de blondine ook haar twijfels. “Voorlopig zal ik het tv-programma even niet aanraken. Het moet fris en goed blijven”, geeft Chantal aan. “Maar misschien keert het wel terug met iemand anders, of misschien doe ik het zelf. Maar op dit moment hang ik er een beetje tussenin, dat is mijn eerlijke antwoord.”

André Hazes terug bij zijn ex?

Man zet zelfmoord vrouw in scène: stervende Tamara kan nog net hulplijn bellen