in

Chantal Janzen ondergaat bizarre behandeling om ‘mooier’ te worden

In de serie Chantal in Behandeling gaat Chantal Janzen samen met haar visagist Leco van Zadelhoff op zoek naar manieren om er mooier uit te zien zonder dat hier een spuitje aan te past komt. Eén keer ondergaat de presentatrice hiervoor een wel heel bizarre behandeling…

De behandeling
De musicalster zal in het nieuwe programma iedere aflevering iets anders proberen. Zo ook één keer een behandeling waarbij er een slakkenspoor over haar gezicht loopt.

LEES OOK!
Alles wat je moet weten over m*sturberen tijdens je menstruatie

En dat ziet er bizar uit. In slakkenslijm zou hyaluronzuur, natuurlijk antibiotica en eiwitten zitten die moeten bijdragen aan een gezonde en jonge huid.

Serie
“Het is tegenwoordig heel normaal en makkelijk om met een injectie in het gezicht iets te veranderen aan je uiterlijk. Mensen doen dit bijna als iets tussen middag, een soort lunch break”, aldus Leco.

LEES OOK!
Oma legt altijd katoenen watten in koelkast – haar supertrucje zal generaties lang bestaan

“Toch zijn er een heleboel dingen die gedaan kunnen worden voordat er daadwerkelijk een spuitje of mesje aan te pas moet komen.”

Chantal vertelt ook openhartig over haar struggles tegen de zwangerschapskilo’s en onzekerheden die bij het ouder worden horen.

Het programma is volgens de zangeres en visagist bedoeld om te laten zien wat er allemaal wel niet mogelijk is voordat je onder het mes gaat.

Rapper T.L. Laat jaarlijks maagdenvlies 18-jarige dochter controleren

Dief steelt auto met baby op de achterbank in Praag