in

Chantal Janzen en Anna Nooshin laten bil vrij

Om de hitte te bestrijden gaan steeds meer BN’ers met het achterwerk bloot. Letterlijk! Na Geraldine Kemper en Miljuschka Witzenhausen is het vandaag de beurt aan Anna Nooshin en Chantal Janzen, die elk één bil hebben vrijgelaten.

Chantal Janzen en Anna Nooshin tonen achterwerk
We stuiten op een bijzonder Instagram-foto van Anna Nooshin. Op onderstaand kiekje poseert de populaire influencer samen met presentatrice Chantal Janzen. En alsof het nog niet warm genoeg was, doen ze dat op een behoorlijk pikante manier… Bij beide dames mist namelijk een stuk van hun broek, zodat ze letterlijk met de billen bloot staan! Uit het bijschrift van Anna maken we op dat ze haar opwachting maakt in &C, het maandelijkse magazine van Chantal. Het gaat specifiek om Het fijne, foute zomerboek, dat nu in de winkel ligt. Fijn en fout? Plots snappen we dat onderstaande foto eigenlijk heerlijk toepasselijk is.

Voormalig GTST-actrice Anouk Maas zonder kleding is best wel heel fijn om te zien!

De strubbelingen van Anna en Chantal
Anna was laatst nog te zien in het programma Mooier Wordt Het Niet. Daarin probeerde ze allerlei vragen over uiterlijk en zelfbeeld te beantwoorden. Helaas keek er bijna niemand naar haar nobele zoektocht…

Qua kijkcijfersucces gaat het Chantal een stuk meer voor de wind. Neem bijvoorbeeld laatst het alternatieve Songfestival! Chantal heeft echter haar eigen problemen… Zo gaat het gerucht dat Linda de Mol haar een hak wil zetten, omdat Chantal Linda’s oude RTL-show Oh Wat een Jaar overneemt.

Emma plaatst foto van zichzelf in “té korte rok” en wint het internet!

Experts verbluft: drieling corona-positief, ouders niet

Emma plaatst foto van zichzelf in “té korte rok” en wint het internet!