in

Chantal Janzen en Angela Groothuizen maken spannend nieuws bekend

Er wachten Janzen en Groothuizen een groot avontuur
Angela Groothuizen en Chantal Janzen hebben een heel speciaal nieuwtje te vertellen. Ze doen er zelf nog een beetje geheimzinnig over, omdat ze nog niet heel veel mogen zeggen. Wat echter al wel bekend is, is dat ze in Amerika zijn ‘voor iets fantastisch’, aldus Janzen.

Spannend!

The World’s Best
In RTL Boulevard zegt Chantal het volgende over dat fantastische nieuws: “Ik kan er echt niets over zeggen, dan krijg ik problemen. We zijn hier in ieder geval voor een Amerikaans programma waarvoor Angela en ik zijn benaderd. Het is echt fantastisch, we kijken onze ogen uit”. Naar alle waarschijnlijkheid maakt het tweetal deel uit van de vijtigkoppige jury van het nieuwe Amerikaanse programma The World’s Best.

Lees ook  Nederlander is door één sms’je één miljoen euro kwijt

50 juryleden
In dat nieuwe programma moeten kandidaten niet alleen de hoofdjury overtuigen, maar ook vijftig juryleden van over de hele wereld. Maar één kandidaat wordt uiteindelijk bekroond tot ‘s werelds beste. Actrice Drew Berrymore vertelt: “Het gaat om divers talent. Je krijgt een glimp van een buitengewone wereld. Het gaat om lol, iets dat we nodig hebben.”

Lees ook  Zo ziet de vriendin (22) van dj Tiësto (50) eruit

In Los Angeles
Chantal is op dit moment met haar man Marco en haar zoons James (9) en Bobby (6 maanden) in Los Angeles voor de opnames. Ze plaatste een foto op Instagram en zet erbij: “Als mama moet werken in het buitenlandse neem je de familie mee.” Of The World’s Best ook in Nederland uitgezonden gaat worden, is nog niet bekend.

Op deze foto zouden Angela en Chantal te zien zijn.

Te dikke toeristen mogen voortaan niet meer op ezels rijden in Griekenland

Nog even nazomeren: zaterdag kan het plaatselijk 26 graden worden