in

Caroline de Bruijn ergert zich aan nieuwe GTST-acteurs: ‘Leer je tekst verdomme!’

Caroline de Bruijn verbaast zich over de nonchalance waarmee sommige nieuwe acteurs de set van Goede Tijden, Slechte Tijden betreden. Volgens de actrice onderschatten de debutanten het spelen in de populaire serie.

Noodtempo
“Kijk, wij nemen bij GTST natuurlijk in noodtempo op”, vertelt Caroline aan Veronica Magazine. “Even met de regisseur sparren over hoe de scène eruit gaat zien? Nog eens een poginkje wagen, even op een andere manier proberen? Daar is geen tijd voor. Dus als je op de set komt, moet je een goed idee hebben over de scène en weten hoe je die wil spelen.”

Lees ook  Joeri (31) doodgestoken na ruzie met ex: ‘Ik verlies mijn zoon én mijn beste vriend’

‘Leer je tekst’
Caroline, die al meer dan 25 jaar de rol van Janine speelt, vervolgt: “Sommige mensen hebben er echt moeite mee om hun tekst te reproduceren op de set, tja, dan houdt het gauw op. Of als mensen denken van: ach joh, het is Goede Tijden maar, wat kan jou het schelen. Dat kan me wel irriteren. Want iedereen staat daar z’n stinkende best te doen, en die mensen laat je in de kou staan.” Voor nieuwelingen heeft de actrice dan ook een duidelijk advies: “Leer je tekst verdomme! Hahahahahaha.”

Lees ook  Wijkagent vindt 530 xtc-pillen in puzzeldoos van zijn schoonmoeder

Ambulance gebeld nadat jongen besloot om bevroren paal te likken en met tong bleef vastplakken.

Meisje 13 baart drieling na verkrachting door man