in ,

Café-eigenaar ontdekt dat klanten wegblijven, omdat hij HOMO is

Een homofiele café-eigenaar beweert dat een stel zijn zaak niet meer bezoekt nadat ze zijn geaardheid ontdekten. Jay Horne, de mede-eigenaar van Paradiso Café in Cairns, zei dat deze vaste klanten tegen het personeel hadden gezegd dat ze nooit meer zouden terugkomen. “Het stel deelde ons mee dat ze nooit meer zouden komen omdat onze zaak door een homofiel wordt uitgebaat”, vertelde Horne.

Horne, die ook uitgever is van het FNQ magazine voor homo’s, zei dat hij geen idee heeft wat de reden voor hun beslissing is. “Ze komen nog elke dag voorbij gewandeld, maar ze doen alsof ze me niet meer kennen. De enige reden die ik me kan bedenken is dat die mensen gedacht hebben dat we een virus of ziekte hadden die het café zou kunnen besmetten, of misschien dat als we ze zouden aanraken ze ook homo zouden worden.”

Lees ook  Zo zag Yasmine van Ex On The Beach eruit vóór alle ingrepen!

Horne liet zijn frustratie op Facebook blijken:

“Ik ben nieuwsgierig.

Denk je dat je homo zal worden (als je dat al niet bent) als je in een zaak eet die uitgebaat wordt door een homofiele eigenaar?

Vandaag hoorde ik de grap van het jaar … Een van onze vaste “heteroseksuele” koppels komen niet meer naar onze zaak omdat de eigenaar homo is, en al die tijd hadden ze hierover niet het minste idee gehad.”

Lees ook  Een wespensteek opgelopen? Dit is wat je direct moet doen!

Wat vind jij van de beslissing van dit koppel? Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden!

Terminaal zieke moeder, wiens vriendin beloofde om haar 4 kinderen te adopteren, overlijdt

Moeder kijkt naar cheerleader dochter vanaf de tribune, opeens springt een jonge man over het hek en rent naar haar toe