in

Buurman ver kracht 3-jarig meisje

Duizenden woedende mensen zijn in India de straat opgegaan nadat een man een meisje van 3 jaar in de wc van een school had verkr*cht.

Het kind was door haar buurman de school ingelokt. Haar moeder hoorde haar schreeuwen en vond het meisje bloedend in de wc. De man is opgepakt.

Meer incidenten
De gruwelijke verkr*chting komt enkele weken nadat een ander meisje zelfm*ord had gepleegd na jarenlang m*sbruik door haar vader. Het aantal delicten tegen vrouwen in India neemt toe. Vorig jaar ontstond grote verontwaardiging na de verkr*chting van een 8-jarig meisje. Zij overleed aan haar verwondingen. Na dit incident stelde de lokale overheid in Kashmir de d*odstraf in voor het verkr*chten van kinderen onder de 12 jaar.

Lees ook  Sluiting Amsterdamse basisschool door lerarentekort, of meer aan de hand? 'Voor kinderen was het de hel'

De betogers hebben desondanks er geen vertrouwen in dat de Indiase autoriteiten meisjes en vrouwen voldoende beschermen. Ze eisen dat alle daders de d*odstraf krijgen. “Pas dan zal het aantal verkr*chtingen misschien afnemen”, zegt betoger Nafia Khursheed tegen Reuters.

Het protest in de regio Kashmir liep gisteren uit de hand. Betogers hadden de snelweg geblokkeerd en gooiden met stenen naar de politie. Die zette traangas in. Tientallen mensen raakten daarbij gewond.

Lees ook  Heb je hoofdpijn vanwege migraine? Leg dan een bananenschil op je voorhoofd voor een geweldig effect

Hamilton bedankt doodzieke Harry (5) met F1-bolide en beker Grand Prix Spanje

Laura (24) met 26 messteken om het leven gebracht door jaloerse ex