in

Buurjongen gooit 7-jarige onder de nagellakremover en steekt hem in brand

“Speel niet met vuur!” Hoe vaak vertelden onze ouders en leraren ons dit toen we kinderen waren?

Voor een 7-jarige Amerikaanse jongen genaamd Julien, leerde hij deze les op de harde manier, hoewel hij zelf niet met vuur speelde …

De Kansas City Star rapporteerde over het gruwelijke voorval waarbij Julien overgoten werd door nagellakremover en in brand werd gestoken door een jongen die naast hem woonde.

Julien, die in Missouri woont, werd in het ziekenhuis opgenomen met ernstige brandwonden aan zijn gezicht en armen, meldt de Kansas City Star.

Julien speelde voor het huis van zijn ouders toen een 8-jarige jongen die naast hem woonde, nagellakremover op hem gooide.

Julien’s moeder, Ashley Lyons, vertelde Kansas City Star dat Julien “hem bleef vertellen hem alleen te laten.”

Lees ook  Jonge moeder (20) sterft één dag nadat ze diagnose van griep kreeg

In brand gestoken
De jongen dacht er echter niet aan om te stoppen en stak Julien in brand met een kaars.

Julien vloog in brand.

Gelukkig snelde een andere buurman met een natte handdoek naar de kleine jongen toe en kon voorkomen dat de brandwonden erger werden.

Volgens berichten inhaleerde Julien de vlammen, wat betekent dat zijn longen mogelijk ook werden geraakt.

Moeder was niet thuis
Julien’s moeder, Ashley, was op dat moment niet thuis en mocht haar zoon alleen in het Children’s Mercy Hospital zien nadat een noodoperatie was uitgevoerd. Ze zei dat het buitengewoon pijnlijk voor haar was en dat haar zoon bang was.

Waarom de buurjongen achter de kleine Julien aan ging is nog steeds onduidelijk, maar Juliens moeder denkt dat de moeder van de aanvaller aanwezig was maar deed niets om Julien te helpen.

Lees ook  Als je bent gestoken door een pen en die stip daar nog steeds zit, JE BENT NIET ALLEEN

Ondanks zijn shock en de littekens op zijn gezicht doet Julien het goed, gezien de omstandigheden.

Julien’s moeder zei dat het twee tot drie jaar zou duren voordat zijn huid volledig zou herstellen, eraan toevoegend dat huidtransplantaties moeilijk zouden kunnen zijn omdat zijn longen zouden kunnen klappen.

We kunnen ons niet voorstellen welke pijn klein Julien moest lijden en we hopen dat zijn lichamelijke en geestelijke littekens zo snel mogelijk genezen.

Julien’s moeder heeft een GoFundMe-pagina gelanceerd om geld in te zamelen voor de medische kosten van haar zoon, waarvan al meer dan $ 65.000 is opgehaald.

Deel dit artikel alstublieft om ons te helpen Julien het allerbeste en een zeer snel herstel te wensen.

Hond kan hoofd niet eens rusten door ketting – dan besluit een echte held in actie te komen

Nu wil de familie andere ouders waarschuwen.