in

Buschauffeur ontdekt een student, seconden voordat ze zelfmoord pleegt en stopt haar dankzij slechts 1 hartverwarmende vraag

Darnell Barton, een buschauffeur in Buffalo, NY, had een ochtend als alle andere. Hij had net enkele passagiers opgepikt toen hij plotseling iets vreemd opmerkte. Toen hij over een brug reed, zag hij een jonge vrouw over de vangrail klimmen en naar de voorbijrazende auto’s beneden staren.

Niet wetende of ze een gevaar voor zichzelf betekende, besloot hij even te checken wat ze van plan was. Als het niet van Barton had afgehangen, zou het verhaal die dag heel anders afgelopen zijn.

Hij stopte in het midden van de weg en riep de jonge vrouw. Ze keek hem twijfelend aan … Barton wist niet wat haar volgende beweging zou zijn, dus besloot hij om in actie te schieten. “Hey mevrouw, waarom kom je niet terug naar de andere kant van de vangrail? Waarom kom je niet even naar hier?”, zei Barton voor hij uit zijn bus zou komen.

Lees ook  Chantal Janzen over pyjama party: ‘Ik ga het nooit meer doen’

Vervolgens zei hij: “Hey mevrouw, je ziet eruit alsof je een slechte dag hebt. Mag ik je misschien een knuffel geven?”

Barton had een opleiding genoten als vrijwillig brandweerman. Hij herinnerde zich dat je het contact met een suïcidaal persoon nooit mag verbreken. Dus bleef hij bij haar tot de politie zou aankomen.

“Het was een interessante situatie, wetende wat je weet en wat je moet doen. De noodcentrale nam af. Ik gaf mijn locatie door en zei: ‘Stuur de hulpverleners, deze dame heeft hulp nodig.”

Lees ook  22-jarige kassière nodigt een eenzame weduwnaar uit voor een date. Als hij ook echt komt, begint ze te huilen

De onderstaande video legde het moment vast waarop Barton voorover leunt en zijn armen rond de vrouw slaat, terwijl hij vroeg om terug naar de andere kant te komen, en geheel onverwacht deed ze dat uiteindelijk ook.

De politie kwam uiteindelijk ter plaatse en Barton vervolgde zijn weg, maar niet zonder eerst een staande ovatie te krijgen van alle 20 studenten en andere passagiers op zijn bus.

DEEL dit inspirerende verhaal met iedereen die je kent!

Dit gebeurt er in je lichaam als je iedere dag havermout eet bij het ontbijt

De moeder leest de sms, die de dood van haar zoon veroorzaakte. Was ze nou maar 30 minuten eerder thuisgekomen…