in

Bruid vind geheime boodschap van overleden moeder op trouwschoenen

Een trouwdag is een hele bijzondere belevenis. Op deze dag wil je graag al jouw vrienden en familie bij je hebben om het unieke moment te vieren.

Helaas overleed deze moeder voor het huwelijk van haar dochter, maar ze wist toch een manier te vinden om bij haar te zijn op de grote dag.

Emma, uit het Engelse Leicestershire, verloofde zich in 2016. Ze hoopte vurig dat haar moeder bij de bruiloft aanwezig zou zijn.

Helaas mocht het niet zo zijn. Haar moeder was met terminale longkanker gediagnosticeerd en overleed in 2017, ruim voor de geplande trouwdag in 2019.

„Wilde dat je een cadeau van mij kreeg op jouw trouwdag. Jouw trouwschoenen zijn mijn cadeau voor jou,” was te lezen op de zolen. „Hoop dat je een magische dag hebt. Heel veel liefde en knuffels. Mam xxxx.”

Haar bruidegom, Richard, wist dat Emma het cadeau zou krijgen, maar dat maakte de verrassing van de ‘trouwschoenen uit de hemel’ er niet minder op.

De trouwschoenen werden special gemaakt door Amanda Weis, die door Emma’s moeder gecontacteerd werd.

Ze wist hoeveel de schoenen zouden betekenen voor de dochter en voelde zich vereert om hiervan deel uit te maken.

Amanda plaatste foto’s van de trouwschoenen op Facebook en deelde het achterliggende verhaal.

Het is een prachtig gebaar van Emma’s moeder, ontzettend lief om zo iets speciaals te doen terwijl ze ziek was. Een cadeau dat voor altijd gekoesterd zal worden!

Zwangere vrouw jat voor 900 euro uit Primark en duwt beveiliger van de trap

Jennifer stopte met werk zodat ze haar vriend elke 2 uur borstvoeding kan geven: