in

Bruid overvalt partner op werk met bruidsjurk en eist bruiloft

Als je heel graag wil trouwen en er maar geen knopen worden doorgehakt, kan dat heel vervelend zijn. In plaats van er he-le-maal klaar mee zijn, kan je natuurlijk ook het heft in eigen handen nemen.

Dat moet deze Amerikaanse bruid ook hebben gedacht, toen ze op het werk van haar partner verscheen en een bruiloft eiste.

Het tafereel in een winkel in het Amerikaanse Las Vegas is vastgelegd door een winkelende vrouw, die de video’s op Tiktok plaatste.

Op de video’s is te zien hoe de vrouw, gehuld in witte jurk (met matchend mondkapje) én met bruidsmeisje, op haar partner afstapt in de winkel waar hij werkt.

„Twee jaar geleden zijn we verloofd en heb je deze ring om mijn vinger geschoven”, zegt de vrouw. „Het is écht tijd om het te doen, anders is het klaar. We gaan nú trouwen, anders ben ik weg.”

@boymom_ashleyPart 1. The best part of my week🤣 watched this woman hunt her man down that works at target !!  ##target##bridzilla##lasvegas♬ original sound – Ashley

Haar bruidsmeisje houdt gedwee een bruidsboeketje vast en een pastoor lijkt klaar te staan om het huwelijk in de winkel te voltrekken.

Lees ook  De verpleegsters slaan op de oude vrouw in, tot ze hard moet huilen. Een verborgen camera registreerde deze laffe daders.

„Trouw met me, gewoon nu! Ik heb een pastoor en dit is mijn bruidsmeisje”, legt de vrouw uit. Na de confrontatie draait ze zich om en lijkt ze zich te realiseren dat het een wat ongewoon tafereel is.

„Hee allemaal”, zwaait ze naar de rest van de klanten. „Ik probeer hem eindelijk zover te krijgen dat hij zich aan me bindt.”

Nú trouwen of het is klaar
„Of we trouwen nu, of het is over”, besluit ze. De filmende vrouw probeert het stel nog aan te moedigen met een: „Doe het!”

Lees ook  Moeder verdacht van mis bruik dochter (12) in opdracht van Groningse minnaar

Of dat heeft gewerkt is niet helemaal duidelijk, want kort daarop verlaat de bruid met klikkende hakken de winkel.

De pastoor, bruidsmeisje en overvallen partner volgen. De vrouw laat zich ontvallen dat ze aan het trillen is, de man vraagt zich vooral af waarom niemand hem hierover verteld heeft.

Of het gaat om een stunt, is niet duidelijk. Filmpjes van een daadwerkelijke bruiloft zijn er niet, hoewel het in Las Vegas wel mogelijk is om meteen te trouwen.

@boymom_ashleyThe best part of my week🤣 part 2 watched this woman hunt her man down that works at target !! ##target##bridzilla##lasvegas##fyp##fypシ♬ original sound – Ashley

Ben jij voor of tegen een volledige lockdown?

Hond wordt levend begraven, maar weet zichzelf uit het graf te graven