in

Broers in grote problemen nadat ze 17.000 flesjes hand sanitizer kochten om door te verkopen

Twee broers zitten vast met 17.700 flessen handontsmettingsmiddel die ze hebben gekocht om te verkopen tijdens de uitbraak van het coronavirus.

Matt en Noah Colvin uit Hixson, Tenneseee, reden duizenden kilometers om zoveel mogelijk flessen handwas op te halen nadat de eerste dode eerder dit jaar in de VS was geregistreerd – en besteedden tussen de $ 10.000 en $ 15.000 aan hun opslag.

Ze hadden gehoopt de flessen van $ 1 voor een te hoge prijs van $ 70 te kunnen verkopen, terwijl mensen in paniek raakten over de zich uitbreidende ziekte.

Nadat Amazon echter een blokkering had ingesteld op accounts die probeerden geld te verdienen aan de crisis, bleef het paar met duizenden flessen achter, die ze niet konden verkopen.

Matt zei tegen WRCB: “Het grootste deel werd gekocht door gewoon rond te rijden naar winkels in de omgeving van Chattanooga.

“De prijzen op Amazon waren zeker hoger dan in de detailhandel.”

Man heeft jaar lang heftige diarree na pijnlijke scheiding – dus plaatst hij een verborgen camera in de keuken

Maar toen hem werd gevraagd of hij zich zou verontschuldigen omdat hij zoveel ontsmettingsmiddel had gekocht nadat hij gezinnen had zien worstelen om er maar één te kopen, zei hij: ‘Nee, ik denk het niet.’

Hij voegde hieraan toe: “Met zaken zijn er winsten en verliezen, en dit is een situatie waarin het verminderen van mijn verliezen het juiste is om te doen.”

De vader had eerder met The New York Times gesproken over zijn mislukte onderneming. Hij vertelde de publicatie dat hij sets van twee stuks verkocht voor maar liefst $ 20, maar gaf toe dat hij wel $ 70 in rekening had kunnen brengen.

Matt zei dat de kosten van het leveren van de artikelen, evenals de bezuiniging door Amazon, zijn winst opdroegen.

Hij zei: ‘Alleen al omdat het me $ 2 kost in de winkel, wil nog niet zeggen dat het me geen $ 16 kost om het aan je deur te krijgen.’

Kritiek op Bridget Maasland na Hazes-reactie

De ondernemer zei dat hij simpelweg ‘inefficiënties in de markt’ corrigeerde. “Er is momenteel een verpletterende overweldigende vraag in bepaalde steden.

‘Ik heb echt het gevoel dat het een openbare dienst is. Ik word betaald voor mijn openbare dienst.’

Maar nadat Amazon zijn plan had beëindigd, zei Matt dat hij genoegen zou hebben genomen met een licht rendement op zijn investering.

Hij vertelde de krant: ‘Als ik een kleine winst kan maken, is dat prima. Maar ik wil niet in een situatie terechtkomen waarin ik de voorpagina van het nieuws haal omdat ik die man ben die 20.000 flessen ontsmettingsmiddel heeft opgekocht die’ Ik verkoop voor 20 keer wat ze me kosten.”

Nadat hij echter online reacties van mensen had ontvangen, heeft hij nu beweerd dat hij zal doneren wat er nog over is.

Vrouw is de eerste persoon die experimentele vaccinatie krijgt tegen het coronavirus

Vermoorde horlogehandelaar werd vooraf gewaarschuwd: ‘Spreek niet af!’