in

Broer van doodgeschoten rapper Feis ontwaakt uit coma

De broer van Feis, die op nieuwjaarsdag werd doodgeschoten op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam, is uit zijn coma ontwaakt. Hij raakte gewond bij de ruzie die Feis het leven kostte.

Faisal Mssyeh, de echte naam van Feis, en zijn broer raakten op nieuwjaarsdag betrokken in een ruzie buiten een kroeg op de Nieuwe Binnenweg.

Lees ook  Begeleider hoort cel eisen voor s*ksueel mis bruik meisje (15): 'Ik heb nooit iemand aangeraakt'

De rapper werd doodgeschoten, terwijl zijn broer in coma raakte. De politie meldt dat hij inmiddels uit zijn coma ontwaakt is.

De zoektocht naar de schutter is nog in volle gang. De politie meldt dat de oorzaak vermoedelijk ‘een onbenullige kroegruzie’ was, waar het duo niets mee te maken had.

Lees ook  Vrouw sterft en laat 1,2 MILJOEN na. Maar als je ziet naar wie al dat geld gaat, dat valt je mond WIJD open van verbazing

Op dinsdagavond besteedt het tv-programma Opsporing Verzocht aandacht aan de zaak. Daarbij komt de moeder van de twee slachtoffers aan het woord: ,,Ik was net een soort robot.

Want, ja… De ene moet je begraven en de andere vecht voor zijn leven. Ik kan het niet in woorden beschrijven, maar je wenst het echt niemand toe.’’

André en Monique klaar voor tweede kindje

Vader Emiliano Sala over vondst vermist vliegtuig: ‘Dit is een slechte droom’