in

Broer en zus beginnen klassieker van Elvis te zingen. Maar luister nu wanneer de broer het nummer plotseling verandert en magie creëert.

Broeder- en zusterliefde is iets wat velen associëren met ruzies en constante woordenwisselingen. Maar het hoeft niet altijd zo te zijn. In deze prachtige video zien we de liefde tussen een broer en zijn zus waarin het woord liefde helemaal in de verf wordt gezet.

Als broers en zussen een gemeenschappelijke hobby vinden, kunnen ze er samen van genieten. Kenny en Capri Holland uit Phoenix, Arizona, zijn daar goed in geslaagd.

Het gaat om hun gezamenlijke passie voor muziek. Samen voeren ze vele duetten op – en het klinkt altijd magisch. Als je niet overtuigd bent, moet je het YouTube kanaal van broer Kenny maar eens bekijken.

Lees ook  Badr Hari zou 20 miljoen euro hebben gekregen om blessure te simuleren

Maar er is één bepaalde video die je naar adem zal doen happen. Wanneer de muziek begint te spelen en de kleine Capri de klassieker van Elvis “Can’t Help Falling In Love” begint te zingen, weet je dat er iets speciaals staat te gebeuren.

Met haar engelachtige stem verlies je je helemaal in deze wondermooie vertolking. Maar na een tijdje merk je dat er iets anders is. Plotseling verandert de tekst van het nummer en hoor je de woorden van het prachtige “Somewhere Over The Rainbow” van Judy Garland.

Lees ook  Zwangerschapstest helpt om het leven van deze 18-jarige jongen te redden.

Wanneer de broer en zus elkaar op het einde van de video een knuffel geven, zullen de traantjes ongetwijfeld vloeien.

Bekijk het fantastisch duet hieronder en DEEL dit met je vrienden!

15 stuntelige olifantenbaby’s. Gewoonweg te schattig, deze dikhuiden.

20 foto’s van kinderen die de meest onhandige en klunzige ouders ter wereld hebben. Of valt de appel niet ver van de boom?