in

Britt Dekker geen blad voor de mond over Barbie: “Je werkgever is niet je psycholoog!”

Barbie heeft heftige weken achter de rug. Enkele weken geleden probeerde ze nog zelfmoord te plegen omdat ze in een erg diep dal zat. De reality ster werd met spoed in het ziekenhuis opgenomen en herstelde daarna verder in een afkickkliniek. Eerder had Barbie al afstand genomen van RTL, haar voormalige werkgever, en zei dat ze zich misbruikt voelde. Samantha de Jong zei daarover: “Ze hebben mijn leven laten ontsporen. Er was maar één ding belangrijk: de kijkcijfers. Wilden ze op tv een ‘hysterische Barbie’, dan maakten ze me zo overstuur dat ik vanzelf door het lint ging. En als ze een ‘vrolijke Barbie’ wilden, beloofden ze mij hemel en aarde. Ik had jaren geleden moeten kappen.”

Lees ook  De 24-jarige “gestoorde” vraagt de arts om een klok. Als hij dit ziet, komt hij meteen in actie

Tijdens een uitzending van De Wereld Draait Door had ook Britt Dekker zo haar mening over Barbie. Britt werd uitgenodigd om haar mening te delen over de discussie over onverantwoorde programma’s en programmamakers. Britt zegt dat RTL helemaal niet verantwoordelijk is voor haar zelfmoordpoging.

Ik heb twee reality programma’s gedaan en we hebben dezelfde makers gehad. Je werkgever is niet je psycholoog, denk ik. Als je ergens bij de Albert Heijn werkt en je bent super depressief en drugsverslaafd, moet dan meneer Albert Heijn tegen jou zeggen: ‘Hé, luister, ga je ergens anders werken?’”, zei Britt fel.

Lees ook  ‘Beatrix (80) verliefd op haar buurman’

Wat vind jij van haar uitspraak? Heeft ze een punt of ligt er toch wat verantwoordelijkheid bij de makers van reality shows?

Presentatrice Astrid Joosten verdient dít salaris per jaar

Luna Legend, het dochtertje van John Legend, heeft papa’s muzikale genen en verlicht het internet met te schattige video.