in

Man knabbelt 4 uur lang aan chips om masker niet in vliegtuig op te zetten

In veel landen is het dragen van een masker in het openbaar vervoer verplicht. Ook in vliegtuigen moeten vanaf het begin tot het einde van de vlucht een masker worden gedragen, behalve tijdens het drinken of eten.

Michael Richards, een Britse toerist die aan boord was gegaan van een vlucht naar Tenerife, had geen zin om zijn masker aan boord te dragen, aldus The Daily Mail. Dus hij vond er een truc voor en was erg trots om dit op zijn Facebookaccount te melden.

De man vloog samen met zijn vrouw en hun twee kinderen op 25 augustus via easyJet. Aan boord kocht hij Pringles.

Lees ook  De dochter van spierbundel Hulk Hogan is best goed opgedroogd!

De vlucht zou in totaal 4 uur duren. Hij zorgde er daarom voor dat de chips de hele reis zouden duren.

Op elke chip knabbelde hij twee en een halve minuut lang. Omdat de post viraal ging, zag de vliegtuigmaatschappij zich genoodzaakt met een reactie te komen:

“Hoewel ons cabinepersoneel altijd waakzaam probeert te zijn om ervoor te zorgen dat passagiers voldoen aan de vereiste om een ​​masker te dragen, werd er geen probleem aan de bemanning doorgegeven wat betreft het gedrag van deze passagier tijdens de reis.”

Tijdens een toiletpauze zette de man wel zijn masker op. Reacties zijn gemengd, sommigen vinden het een slimme zet, terwijl anderen het dom en gevaarlijk vinden.

Lees ook  Moeder staat oog in oog met moordenaar van haar zoon – Wat ze dan met hem doet gelooft niemand

De 41-jarige Brit zei dat hun mening hem niets kan schelen, aangezien zij ‘thuis in het VK in de regen zitten terwijl we zonnebaden op Tenerife’.

Richards is echter niet anti-maskers en het was geen voorbedacht plan. Eenmaal in het vliegtuig wilde hij zien of hij ermee weg zou kunnen komen.

De man verduidelijkte dat een masker belangrijk blijft om de verspreiding van corona tegen te gaan en dat hij op vakantie en thuis ook een masker draagt.

Roxy verkoopt haar oude, vuile sokken en schoenen en verdient meer dan 100.000 euro per jaar

Nieuwe wet in Amerika aangenomen waarbij kindermis bruikers chemisch gecastreerd mogen worden