in

Bridget Maasland reageert op haatreacties: ‘Ze waren er zelf niet bij’

De presentatrice kreeg heel wat doodsverwensingen naar haar hoofd geslingerd. Geen liefdesleven lag de afgelopen tijd zo onder de loep als dat van Bridget Maasland.

De presentatrice had tot een maand geleden een kortstondige relatie met André Hazes. De zanger besloot na drie maanden echter terug te gaan naar zijn ex Monique Westenberg, tevens de moeder van zijn kind.

In een interview met Veronica Magazine vertelt Bridget hoe het nu met haar gaat, vooral na alle vervelende reacties die ze via sociale media ontving.

Haatreacties
Nu de ergste storm rondom haar relatie met André Hazes is gaan liggen, focust Bridget zich weer op de toekomst.

Toch hebben alle haatreacties die ze online ontving, diepe indruk op haar gemaakt. “Ze hebben geen idee wat er aan de hand is, ze waren er zelf niet bij, maar vinden het dan nodig om mij dood te wensen?

Lees ook  Moeder en haar ex-man blijven familiefoto’s maken met hun zoontje. De reden waarom is GEWELDIG

Ik begrijp daar helemaal niets van en ik vind het ook heel ernstig. Iedereen kan kennelijk alles maar de wereld in gooien.

Daar wil ik nog wat mee doen, er een documentaire over maken bijvoorbeeld. Dan haal ik er nog iets positiefs uit”, aldus de presentatrice.

In een stroomversnelling
Al vrij snel in hun relatie spraken André en Bridget over trouwen en kinderen krijgen. Maar volgens Bridget waren de verhalen hierover in de media lang niet altijd honderd procent de waarheid.

Lees ook  91-jarige man wacht 3 uur tevergeefs op bus in Noordbroek - Bus komt niet opdagen

“Daardoor ging alles in een stroomversnelling en kwam er zoveel op ons af. En hebben we misschien niet genoeg de kans gekregen om uit te vinden wat er tussen ons was”, legt ze uit.

Hulp van vrienden
Inmiddels heeft Bridget haar negatieve verleden achter zich gelaten. Hierbij kreeg ze veel hulp van haar vrienden.

“Ik heb er een stuk of acht om me heen”, zegt ze. “Met de een overheerst de humor, bij de ander juist de diepere gesprekken.

Nu was het fijn om samen lekker te eten, veel te praten, gezellige dingen te ondernemen. De focus verleggen helpt me”, aldus de blondine.

Coronapatiënt Marcel (43) moet overgeven van de pijn: “We gaan door een hel”

Man staat buiten het verpleeghuis van zijn vrouw om 67-jarig jubileum te vieren nadat coronavirus ze scheidden