in

Bridget heeft spijt van relatie met André

Presentatrice Bridget Maasland had haar relatie met André Hazes liever overgeslagen. Dat zegt ze in gesprek met NH Radio. De relatie van een paar maanden hield twee weken geleden op.

Te mooi om waar te zijn
Ze zou het niet nog een keer doen, vertelt Bridget nu in het radioprogramma van Eddy Keur. ,,We hebben het echt heel leuk gehad.

Maar alles eromheen en met alles wat ik nu weet, zou ik het liever overslaan.’’ Tijdens hun relatie was de presentatrice juist niet van André af te slaan.

Lees ook  Echtpaar in Nederland hongert kinderen zó uit dat ze in vuilnis eten zoeken

,,Het was misschien wel te mooi om waar te zijn, het ging allemaal wel heel hard. Maar het heeft er ook mee te maken dat je weinig de kans krijgt om elkaar écht te leren kennen.’’ Ook aan een nieuwe liefde hoeft ze nog niet te denken.

Niet teveel achterom kijken
Ondanks de turbulente maanden, gaat het nu toch goed met Bridget. ,,Gewoon weer lekker volle kracht vooruit naar de toekomst en vooral niet te veel achterom kijken’’, vertelt ze aan RTL Boulevard.

Lees ook  Vrouw belt takelwagen om plaats te maken op parkeerterrein

André is inmiddels weer terug bij ‘zijn’ Monique. En die deelde vorige week nog een duidelijke sneer uit naar Bridget.

Ondanks dat de negatieve aandacht in de media hun relatie de das om deed, heeft Bridget ook veel steun ontvangen.

,,Heel veel steun! Niet alleen in mijn omgeving, ook daar buiten. Ik voel me echt goed. Het is oké’’, deelt ze met RTL Boulevard.

Bridget Maasland: ‘Het gaat echt goed met mij’

Geraldine Kemper draagt jurkje met een nogal diep uitgesneden decolleté