in

Brandweerman verliest dochtertje van 5 maanden oud aan coronavirus

We weten dat ouderen en mensen met een onderliggende aandoening bijzonder kwetsbaar zijn voor COVID-19.

Maar helaas sterven ook zeer jonge mensen aan dit virus.

Een New Yorkse brandweerman rouwt nu om zijn 5 maanden oude dochter die op tragische wijze aan COVID-19 is overleden.

De kleine Jay-Natalie La Santa was nog maar een week oud toen ze vijf maanden oud werd en stierf aan complicaties van het virus, volgens de GoFundMe-pagina van de familie.

“Een van de ergste ervaringen als ouder is om door het verlies van een kind te gaan. Het is met groot verdriet om het overlijden van Jay-Natalie La Santa (5 maanden) dochter van ons nieuwste lid van de afdeling en de FDNY Hispanic Society familie, Jerel en Lindsey La Santa, aan te kondigen”, schreef de FDNY Hispanic Society op een Instagram-post.

Lees ook  Sylvie Meis is alweer hand-in-hand gesignaleerd met een andere man

Volgens haar familie vocht de kleine krijger met Covid-19 op een zeer moedige manier.

“Haar strijd inspireerde alle verpleegsters, dokters en stafleden die haar kenden. Haar doel werd gediend en ze werd op 4/20/2020 naar huis geroepen. We dachten dat we een baby kregen, maar in plaats daarvan hadden we een engel”.

Haar familie beschrijft Jay-Natalie als een peuter die van muziek hield en het leuk vond om het te horen tijdens het baden en autoritten.

Lees ook  Dit weten we tot nu toe over 25-jarige Jan uit Ruinerwold

Ze hield ervan om gezongen te worden, vond het leuk om naar felle kleuren te kijken en de stem van mama en papa te horen.

Daneille La Santa, de organisator van de GoFundMe-pagina, zei dat donaties welkom zijn vanwege de “overweldigende” kosten van de ziekenhuisopname. Op 2 mei is er ook een live virtuele dienst op Facebook voor Jay.

Zo triest 🥺 Mijn diepste medeleven met de familie… God zegene de familie 🙏 en hij zal zorgen voor de kracht in een pijnlijk moment..🥺

Kappers gaan verder met illegaal knippen: ‘Ik moet een gezin voeden’

Klein prematuur pasgeboren meisje verslaat coronavirus en mag naar huis – dit is haar verhaal