in

Boer denkt dat koe zwanger is, maar staat perplex wanneer hij de “baby” ziet.

Een koppel boeren uit Minnesota in de VS, Deb en Chuck Beldo, kregen veel meer dan ze gehoopt hadden toen een van hun koeien zwanger was.

Ze hebben hectares land en de gedachte van een nieuw kalfje stoorde hen uiteraard niet! Uiteraard zouden ze het kalfje met open armen verwelkomen en het met liefde overladen.

Maar toen Momma Moo begon te bevallen, waren Deb en Chuck geschokt. Ze hadden geen idee dat hun zwangere koe geschiedenis zou schrijven …

Een boerderij houden is een gemakkelijk werk, maar de familie Beldo zou het niet anders gewild hebben.

Lees ook  Hoe werken vriendschapssuggesties op Facebook eigenlijk?

Toen Momma Moo zwanger werd, waren Deb en Chuck verheugd dat ze voor een nieuw kalfje konden zorgen.

Maar voor ze begon te bevallen had hun dochter Jamie gezegd dat de koe een beetje groter leek dan de andere zwangere koeien.

Ze vertelde:

“Mama had gemerkt dat ze groot was, maar dacht er verder niet over na. Tweelingen komen wel vaker voor. Meer nog, eerder dit jaar hadden ze al eens tweelingen. Maar helaas kwamen ze tijdens het koude weer in april en haalden ze het niet.”

Maar toen Momma Moo haar weeën kreeg, waren ze geschokt over hoeveel kalfjes er geboren werden!

Lees ook  Geweldig nieuws: Vaccin tegen ziekte van Alzheimer kan eindelijk werkelijkheid worden

Niet een of twee, maar vier kalfjes zagen het levenslicht met de helpende handen van Chuck en Deb. Ze verzorgden de kalfjes behoedzaam en baden dat ze de nacht zouden overleven. Maar de kalfjes waren sterker dan ze gedacht hadden!

Ze overleefden niet alleen de eerste nacht, maar stellen het vandaag uitstekend! Vierlingen zijn bij mensen erg zeldzaam, maar bij koeien is het een medisch fenomeen.

Volgens bronnen is de kans op overlevende vierlingen bij koeien 1 op 11,2 miljoen. Dit zijn echt kleine wondertjes!

Rechter prijst 63-jarige man die tanden van inbreker uitsloeg.

Hazes in z’n blootje voor nieuwe fotoshoot.