in

Blonde vrouw wil het 10 keer doen per dag, vriend kan het echt niet meer trekken

Een 29-jarige dame genaamd Sami Walton heeft wat volgens veel mannen een luxeprobleem is. De blondine is namelijk flink s8ksverslaafd. Toen Sami 20 jaar was, kwam haar s8ksverslaving tot uiting. Haar toenmalige vriend dumpte haar omdat hij het kostbeu was dat Sami enkel maar de hele dag van bi,l wou gaan.

Wilde s*ksjaren

Hierna verzeilde Sami in het ene na het andere s*ksavontuur. Ze ging met iedereen naar be,d die interesse had, vrienden, vreemden en ook vrouwen. Ze sprak elke dag met meerdere mensen af voor haar dagelijkse s*kspotjes.

Sami vertelde dit nog over haar s*ksverslaving: “In die periode ging ik echt vaak te ver. Ik jaagde veel van mijn vrienden weg omdat ik enkel maar met s*ks bezig was. Na een tijdje had ik wel een gigantisch netwerk opgebouwd met mensen waar ik mee kon afspreken voor een snelle wip. Naast deze mensen sliep ik ook nog ontzettend vaak met totale vreemden. Ik was echt wanhopig op zoek naar s*ks. Vaak ging ik ’s avonds in mijn eentje naar een café en ging dan op zoek naar een 0ne-night stand. Dat lukte me altijd wel. Wanneer je me nu vraagt met hoeveel mensen ik al s*ks gehad heb, moet ik eerlijk antwoorden dat ik geen flauw idee heb. Het zijn er wel echt wel absurd veel.”

Lees ook  Jaloerse man doodt zijn vrouw en brengt haar afgehakt hoofd naar politiebureau

Vriend trekt het niet meer

In 2010 kwam Sami tot het besef dat ze haar leven terug op de rails moest zetten. Door haar s*ksverslaving werd ze ook al op haar werk ontslagen. Wanneer het mogelijk was, had ze soms wel tien keer s*ks op een dag. Ze was echt onverzadigbaar. Ze kreeg medicijnen voorgeschreven, al hielpen deze ook niet heel veel.

Lees ook  Vader geeft spullen zoon weg nadat hij wordt betrapt op joyride met gezinsauto

Haar huidige vriend waar ze nu vier jaar mee samen is, helpt haar gedeeltelijk. De 38-jarige man doet zijn uiterste best om haar elke dag te plezieren, maar ook hij kan niet tien keer per dag zijn pretstok omhoog krijgen: “In het begin voelde het alsof ik de loterij had gewonnen. Alleen word ik een stuk ouder en is het echt slopend. Maar ik doe mijn best. Ik ben wel ontzettend blij dat ze haar s*ksspeeltje nog heeft.” Het koppel zou elke dag minstens twee keer s*ks hebben, iets wat voor Sami vaak nog veel te weinig is.

De dagen wanneer haar vriendje haar niet kan bijhouden, maakt Sami nu dus gebruik van haar s*ksspeeltjes. Ze heeft een verzameling die maar liefst 1.900 euro waard is.

Nieuwe beelden verschenen: 80 jarige man deelt het bed met een 12 jarig meisje terwijl familie leden toekijken

De 8-jarige stond bekend om zijn grote spierballen – 16 jaar later, is hij veranderd in iets heel anders