in

Bloedmooie vrouw wordt tijdens de nacht van haar huwelijksverjaardag alleen wakker – De verklaring van haar echtgenoot is onbetaalbaar!

Iedereen kent het gevoel om ’s morgens of in het midden van de nacht alleen wakker te worden in bed. Je vraagt je even af waar je partner is, maar dan ruik je verse koffie en de kletterende geluiden van de keuken. Tijdens dergelijke momenten kan je alleen maar glimlachen over hoe mooi het leven soms kan zijn.

Ik kon niet anders dan glimlachen toen ik dit verhaal las. Lees zeker tot op het einde!

Een vrouw wordt in het midden van de nacht wakker en stelt vast dat haar echtgenoot niet in bed ligt. Ze vermoedt dat hij een verrassing aan het voorbereiden is aangezien het hun 20e huwelijksverjaardag is. Dus trekt ze een nachtjapon aan en gaat naar beneden om hem te zoeken.

Lees ook  Hij nam nog idyllische foto’s van zijn ex-vriendin, maar toen maakte hij een dramatische keuze

Ze vindt hem aan de keukentafel met een kop warme chocolademelk voor hem. Hij zit diep in gedachten verzonken en staart gewoon naar de muur. Ze kijkt toe hoe de man een traantje wegpinkt.

“Wat is er aan de hand, schat?”, zegt ze op bezorgde toon. “Je zit hier toch niet al de hele nacht?”

De echtgenoot kijkt op en antwoordt: “Vandaag is het onze 20e huwelijksverjaardag.” Ze kan niet geloven dat hij het zich ook nog herinnert en ook bij haar wellen de tranen op.

De echtgenoot vervolgde: “Weet je nog 20 jaar geleden toen we voor het eerst begonnen uit te gaan? Ik was 18 en jij was amper 15.”

Opnieuw was de vrouw tot tranen toe geroerd omdat ze dacht dat haar man zo zorgzaam en gevoelig was.

Lees ook  Zijn zus begint te schreeuwen in de badkuip. Dan kijkt hij recht in het water en ziet DIT …

“Ja, dat weet ik nog”, zei ze.

De echtgenoot pauzeerde even … De woorden kwamen niet gemakkelijk.

“Weet je nog dat je vader ons op de achterbank van de auto betrapte?”, vroeg hij. “Ja, dat weet ik nog”, zei de vrouw terwijl ze naast hem op een stoel ging zitten.

De echtgenoot ging verder: “Weet je nog toen hij een shotgun op mijn gezicht richtte en zei: ‘Of je trouwt met mijn dochter of ik zorg ervoor dat je de volgende 20 jaar in de gevangenis doorbrengt?’”

“Dat herinner ik me ook nog”, antwoordde de vrouw.

Hij zuchtte en veegde nog een traan weg en zei: “Vandaag zou de dag geweest zijn dat ik zou vrijgekomen zijn.”

Griezel valt joggende vrouw aan in bos – beseft onmiddellijk zijn fout wanneer ze zich omdraait

Deze man wordt wakker met een litteken van zijn hals tot aan zijn oor. Wat er dan gebeurt is ongelooflijk