in

Blinde kat is niet welkom door de huiskat – Wat de familie dan doet, laat de tranen over m’n wangen rollen!

Huisdieren met een beperking mogen van geluk spreken als ze in een prachtige en liefdevolle thuis geadopteerd worden. Maar Martin had meer dan geluk …

Martin is een kat die blind werd ten gevolge van een infectie. Hij moest een operatie ondergaan om te overleven. De droevige realiteit is dat dieren als Martin doorgaans geëuthanaseerd worden.

Maar Martin was anders, en Raye en Markeeta konden dat zien. Ze brachten Martin thuis naar hun huiskat, Miss Kitty, maar die leek niet van Martin te houden. Ze was 14 jaar lang de enige kat in huis geweest en was niet klaar voor een verandering. Ze wilde geen ongewenst gezelschap.

Lees ook  Alpaca gestolen door dronken jongeren

Martin wist dat hij niet gewenst was door Miss Kitty en zat telkens voor de deur te huilen als ze weer eens naar hem uitgehaald had.

Raye en Markeeta bedachten zich dat de beste oplossing zou zijn om een vriend voor Martin te zoeken die wel van hem zou houden.

Deze mensen besloten hem niet zomaar op te geven, maar in de plaats daarvan deden ze al het mogelijk om hem gelukkig te maken. Als dat geen onvoorwaardelijke liefde is, weten we het ook niet meer.

Ze brachten Martin naar de wachtkamer van een asiel, waar verschillende katten werden binnengebracht. Sommigen leken met hem op te schieten, maar er was er eentje die er met kop en schouders bovenuit stak. Mr. Pinkerton, een kat met een zachte en bijzondere persoonlijkheid, was op slag verliefd. Het was duidelijk dat deze twee gewoon samen moesten zijn.

Lees ook  Aapje weigert zijn stervende vriend achter te laten. Dan verbluft hij omstanders door hem weer tot leven te wekken

Sinds hun terugkeer in hun liefdevolle thuis zijn de twee onafscheidelijk. Ze delen zelfs een kattenmandje en haten het om gescheiden te worden! Ze huilen als ze even niet samen zijn!

Ze zijn zo hecht en dat is het schattigste ooit! Deze twee zijn de schattigste kattenbroers ooit! We zijn zo blij dat ze elkaar gevonden hebben!

DEEL dit verhaal als ook jij dol op katten bent!

Man volgt postbode en filmt stiekem. Als de camera uitzoomt, worden zijn ware intenties onthuld.

Man ziet een vreemde Italiaanse begrafenis met twee doodskisten – wat hij vervolgens vraagt doet me hardop lachen.