in

Black light toont hoe ver urine spettert als je rechtstaand plast.

Heren, als jullie dachten dat je goed kunt ‘mikken’ en geen rotzooi achterlaat, hebben we slecht nieuws. Een reeks UV-testen bracht namelijk letterlijk aan het licht dat kleine urinedruppels tot bijna een meter ver kunnen spatten.

En als dat nog niet smerig genoeg is, gaf een van de vier ondervraagden toe dat ze hun tandenborstel binnen de meter van hun wc bewaren. Dat betekent dat er een goede kans bestaat dat sommige mensen hun tanden poetsen met urine …

Lees ook  Hij zegt dat hij in deze kleine camper van 150 dollar woont. Dan laat hij zien hoe het er van binnen uitziet

Uit een onderzoek uitgevoerd door QS Supplies bleek dat 69 procent van de mannen staand plassen en daarvan mikt 31 procent op de achterste wand van de toiletpot. Op die manier denken ze minder ‘gespat’ te veroorzaken.

Helaas voor deze mannen (en voor iedereen die met hen samenwoont) veroorzaakt het nog meer spatten dan elke andere techniek die getest werd.

De studie legt verder uit dat bij staand urineren er duizenden druppeltjes urine gevormd worden, die in de lucht vliegen en in de zone rond de wc vallen.

Lees ook  Haar vriendje ging al jaren vreemd. Toen besloot ze contact op te zoeken met zijn minnares…

Wie recht in het water mikt, zowat 29 procent van de mannen, veroorzaakt minder excessief spatten of kleine druppeltjes.

En wat is volgens de onderzoekers nu de beste manier om staand te plassen? Ze beweren dat je om het minste spatten te veroorzaken in de voorzijde van de pot moet pikken, ‘net voor het water’.

Maar dat neemt niet weg dat staand plassen altijd spatten veroorzaakt.

Mannen, waar mikken jullie in de pot?

Papa sterft zelf nadat hij verdrinkende dochter (8) doorgaf aan mama op het strand

Roxeanne Hazes showt haar slank figuurtje.