in

Bizarre vertaling gevonden na dood Naya Rivera

De dood van Glee-actrice Naya Rivera, die verdronken is in een meer in Californië, maakt de tongen behoorlijk los.

Op haar eigen Instagrampagina staat een bizarre tekst, die vertaald in het Nederlands nog gekker klinkt.

Bij een filmpje van 3 maart, dat hieronder is te zien, schreef Naya al een opvallende tekst: “Een – Zwaartekracht blijft me naar beneden trekken, maar de drang om te blijven ademen laat me drijven.”

En dat terwijl in het filmpje is te zien hoe Naya in een bad zit en met haar hoofd onder water raakt. Alsof het allemaal nog niet gek genoeg is, krijgt de vertaling een bizarre wending.

Als je beneden bij de datum (op de telefoon) op vertalen klikt, verschijnt er deze tekst: “Een – De zwaartekracht trekt me steeds onder, maar de drang om te ademen helpt me drijven. Ik heb het niet gedaan”, zo is ook op de screenshots hieronder te zien.

  Deze zwangere werd levend begraven en verloor haar baby. Een jaar later kan ze niet geloven wat de artsen haar vertellen

Veel reacties onder de post komen dan ook van Nederlanders die schrikken van de bizarre vertaling: “Omg druk op vertalen…”, “Kijk hoe raar, weet je niet of je het gevolgd hebt?

Maar vertaal die zin naar het Nederlands en dan staat er iets anders..” en “Vertaal de caption even automatisch naar NL en kijk wat er dan bij komt…”, wordt er onder andere geschreven.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

One – “ gravity keeps pulling me under, but the urge to breathe helps me stay afloat. “

Een bericht gedeeld door Naya Rivera (@nayarivera) op

Sinds de bevestiging dat het lichaam dat werd gevonden in Lake Piru, bij Los Angeles, daadwerkelijk dat van Naya is, hebben veel Hollywoodsterren hun steunbetuigingen gedeeld.

Zo twittert Glee-collega Jane Lynch: “Rust zoet, Naya. Wat was je sterk.” Mede-castlid Chris Colfer laat op Instagram weten:

  Postbode ziet uitgehongerde hond vastgebonden aan boom – hij leert de eigenaar ervan een lesje

“Naya was uniek, en dat zal ze altijd blijven. Heel veel liefde voor haar geweldige familie en prachtige zoon.”

Lin-Manuel Miranda deelt een simpel gebroken hartje bij een bericht over de dood van Naya, en Mandy Moore noemt het nieuws op Twitter “hartverscheurend”.

Actrice Tamera Mowry, die opgroeide met de Glee-actrice, deelt een foto van de twee op Instagram en schrijft daarbij: “Zoveel emoties, zoveel herinneringen.

Mijn lieve Naya, ik hou van je en zal dat altijd blijven doen. Ik ben zo dankbaar dat ik je meer dan twintig jaar heb gekend. Er heeft weer een engel haar vleugels gekregen.

Mijn gedachten zijn bij de familie Rivera.” Ook haar tweelingzus Tia Mowry deelt een boodschap. “Ik hou van je. Jouw lach zal altijd de mooiste lach zijn. Rust zacht, schat. Je bent nu een prachtige engel.”

OG3NE-Lisa verbluft volgers met waanzinnig badpak

Yolanthe Cabau snoert volger de mond op Instagram