in

Bizar verschijnsel wekt nieuwsgierigheid, dus besluit man zijn drone erin te vliegen. Bizarre beelden!

Als je Californië kent of er wel eens bent geweest, weet je misschien wel dat deze Amerikaanse staat veel last heeft van droogte. Ook is er een wonderbaarlijk iets te vinden in deze staat: het Lake Berryessa ‘Glory Hole’? Dit 21 meter brede gat, gelegen in de buurt van de 92 meter lange dam van het meer, is echt een plek die je moet hebben gezien.

Deze zogehete ‘glory hole’ is ongeveer 18 verdiepingen diep en zorgt ervoor dat Lake Berryessa niet overloopt door het overtollige water in de Putah Creek te legen. Vanwege de unieke trechtervorm van het gat, wervelt het drainagewater op spectaculaire wijze naar het meer.

Lees ook  Deze beveiligingscamera filmt een meisje dat wordt geduwt door een geest.. Dit is TE eng!

Lake Berryessa, gelegen in Napa, Californië, is het 7e grootste kunstmatige meer. Maar net als veel andere meren tijdens de droogte, begon Lake Berryessa uit te drogen.

Vanwege de droge omstandigheden in het meer is de ‘glory hole’ al meer dan tien jaar buiten gebruik. Maar dankzij de recente regen werkt het gat opnieuw in volle kracht, waarbij het water uit het meer wordt geloosd in een adembenemende werveling.

Lees ook  Wielrenners vernielen auto van inhalende vrouw: politie zoekt getuigen

Wou je dat je de glory hole in actie kon zien? Nou dat kan nu! YouTuber Evan K heeft prachtige drone-opnames van het meer gemaakt en het gat in al zijn glorie vastgelegd. Deze zeldzame beelden laten zien hoe machtig de natuur kan zijn.

Bekijk het fragment in de onderstaande video en geniet van de prachtige beelden!

Gevaarlijke trend laat vrouwen “binnen 20 minuten van hun menstruatie af komen” door middel van een stofzuiger…

Vrouw die neer is geschoten en daarbij haar baby verloor, aangeklaagd voor doodslag.