in

BIZAR: deze twintigjarige vrouw zag eruit als bejaarde vrouw maar moet je haar nu eens zien!

Moeder en dochter onherkenbaar naar facelift van 100.000 dollar

De twintigjarige Zara Hartshorn is geboren met een zeldzame en bijzondere aandoening waardoor zij eruit ziet als een oude vrouw. Niet alleen zij heeft de aandoening; ook haar moeder Tracey Gibson lijdt hieraan. Samen gingen moeder en dochter onder het mes.

De aandoening, lipodystrofie, zorgt ervoor dat het vet onder het weefsel oplost waardoor de huid gaat rimpelen. Dit zorgt ervoor dat mensen met deze aandoening er veel ouder uitzien dan zij in werkelijkheid zijn. Een medicijn of andere remedie is er niet; plastische chirurgie is het enige dat Zara en haar moeder Tracey konden doen tegen hun verouderde gezicht. Samen ondergingen ze dan ook een facelift en het resultaat is werkelijkwaar fantastisch!

Lees ook  Oma denkt dat ze aan het sterven is, dan onthullen de dokters wat ze in haar buik vonden.

Zara, die nu 18 is, mocht gratis onder het mes van de staat toen zij zestien was. Haar moeder daarentegen werd afgewezen door de NHS toen zij vroeg om een facelift. Amerikaanse doktoren hebben toen besloten haar dezelfde behandeling als haar dochter te geven; plastische chirurgie ter waarde van 50.000 dollar. De twee zitten nu zoveel beter in hun vel dan voorheen; toen werden ze gepest en langdurig aangestaard.

Lees ook  Moeder laat dochters alleen met hun vader – krijgt schok van haar leven als ze terugkomt

Deze vreemde en vage klachten duiden erop dat je écht gezonder moet leven…Iedereen negeert dit!

Ken je die witte lijntjes in je kipfilet? DIT is wat ze betekenen! Hier wordt je niet vrolijk van…