in

Bij Rachél was tijdens de First Dates dankzij doorzichtig kleding alles te zien!

Wanneer je aan een programma als First Dates meedoet, dan wil je er natuurlijk op je best uitzien. Dat is wel iets waar de meeste mensen voor gaan wanneer ze op date gaan, helemaal bij een eerste date.

Maar bij dit programma weet je ook nog eens dat half Nederland mee aan het kijken is. De meeste deelnemers en deelneemsters doen voor deze dates dus ietsjes harder hun best dan gewoonlijk.

Lees ook  Wauw, wat een enorm verschil! Deze Amerikaanse vrouw ondergaat een extreme metamorfose!

gisteren was de prachtige Rachél te zien tijdens een van de dates. Rachél is trouwens geen onbekende, ze zou ook al eens mee hebben gedaan aan het programma De Villa.

Dat is een televisieprogramma waarin vier mannelijke en vier vrouwelijke vrijgezellen voor een week bij elkaar in een villa in de heuvels van een badplaats worden gezet.

Lees ook  Adverteerders praten met Veronica over vermeend racisme Derksen

Rachél ook al in First Dates
Rachél heeft blijkbaar de liefde nog niet gevonden en heeft verschrikkelijk de behoefte om dit wel voor de camera te bewerkstelligen.

Het lijkt er een beetje op dat deze programma’s gebruikt worden door mensen om populariteit te vergaren. En dat is haar goed gelukt want op Twitter gaat men al los:

Yolanthe Cabau gaat uit de kleren

Maak kennis met Daisy waarvan volgers soms twijfelen of bips echt is