in

Bewezen: Vroeg beginnen met de kerstversiering maakt de mens gelukkiger!!

Het lijkt nog ver weg, maar voor je het weet is het weet staan de kerstdagen voor de deur!

Voor vele een van de leukste dagen.
Lekker samen zijn met de familie en dierbaren onder het genot van flink wat eten en drinken. Sommige kunnen niet vroeg genoeg beginnen om het huis te voorzien van de nodige kerstversiering.

Voor deze mensen hebben wij goed nieuws! Onderzoek wijst namelijk uit dat je zo vroeg mogelijk met de kerstversiering moet beginnen. Waarom? Je wordt er een gelukkig mens van!

Lees ook  ’Meisje (7) door kat van negende verdieping geduwd’

Laat je door niemand van de wijs brengen als jij allang begonnen bent met de kerstversiering, want volgens onderzoek dat werd uitgevoerd door The Science Project blijkt, zodra je in de kerstsfeer komt, je weer wordt teruggebracht naar de fijne herinneringen die je had tijdens de kerst en feestdagen in je jeugd.

Want weet je nog; Toen je in de kerstman geloofde?! in een wereld vol stress willen mensen graag teruggrijpen naar dingen die hen een warm gevoel geven.

En laat het nou net de kerstversiering zijn die jou gevoelens van geluk en nostalgie losmaken, aldus het onderzoek!

Lees ook  Ken jij Rik Bol, de puberale zoon uit Oppassen!!! nog? Zó ziet hij er nu uit…

Daarnaast werd er in het onderzoek een vergelijking gemaakt tussen mensen die het huis in vol ornaat hadden versierd en huizen waar weinig werd gedaan aan kerstversiering.

Hieruit bleek dat de huizen die mooi waren versierd, de woningeigenaren veel sneller als vriendelijk werden ervaren.

Dus als mensen je belachelijk maken omdat jij je huis al hebt versierd of bezig bent, laat ze dan maar even dit artikel lezen!

Jongetje met bizar blauwe ogen verovert de wereld

Roy Donders laat met trots zijn ballen zien