in

Bestuurster bakfiets zwaargewond opgenomen in het ziekenhuis

Buurtbewoners en ooggetuigen hebben ernstig verslagen gereageerd op de dramatische aanrijding met een elektrische bakfiets op het spoor in Oss. Getuigen die de botsing hebben gezien zijn direct opgevangen, maar ook veel mensen die de klap hebben gehoord en zijn gaan kijken, staan te trillen als vertellen wat ze hebben gezien.

Uit alle ooggetuigenverslagen ontstaat het beeld dat de bestuurster van de elektrische bakfiets tussen de gesloten slagbomen bij station Oss West is terechtgekomen en dat ze nog heeft geschreeuwd om hulp. Het vermoeden bestaat dat ze de controle over de bakfiets was verloren.

Lees ook  'Ziekelijke grap' met tape: Ik mag van geluk spreken

De begeleidster van de kinderen was juist vertrokken bij de school die pal naast het spoor ligt. Met vijf kinderen was ze op weg naar basisschool De Korenaer aan de andere kant van het spoor, vertellen ouders van leerlingen.

De bakfiets met aan boord vijf kinderen werd geramd door de sprinter die in volle vaart op weg was van Den Bosch naar Oss. Vier kinderen overleefden de klap niet. De bestuurster is door de botsing haar benen kwijtgeraakt en heeft veel bloed verloren. Ze is met spoed naar het ziekenhuis gebracht!

Lees ook  Doodgeschoten Naomi (35) uit Arnhem schreef op Facebook: ‘Ik laat me door niemand bedreigen’

Onthoofd hondje zonder voorpoten gevonden in Treebeek

Sprinter ongeluk Oss had een camera aan de voorkant! Alles is opgenomen..